Home Mozaik Ispovijest žene čiji zaručnik ne želi intimni odnos

Ispovijest žene čiji zaručnik ne želi intimni odnos

93
0
pexels darina belonogova 7208912
pexels darina belonogova 7208912

Jedna anonimna Engleskinja odlučila je podijeliti svoju duboko osobnu priču na popularnoj platformi Reddit, otvarajući pitanje moći ljubavi u suočavanju s životnim izazovima.

U svom emotivnom postu, ova anonimna korisnica opisala je probleme koje ima sa svojim zaručnikom, postavljajući pitanje može li ljubav zaista pobijediti sve nedaće.

“On je ljubav mog života, ali ne znam koliko ću još moći ovo izdržati. Ima strah od intimnosti i potpuno je nezainteresiran za vođenje ljubavi. Što je najgore, ne pokazuje želju da bilo što promijeni, a čak i kad ga uspijem odvući u krevet, on je nemoćan da bilo što “napravi” – kaže ona i nastavlja:

“Iako je naša veza četiri godine patila zbog toga, obožavam sve na njemu, divan je i ima veliko srce. Zna se dogoditi da prođe i pet mjeseci, a da me on doslovno ne dotakne, a ja se polako umaram od svega. Kad izgubim živce, odvučem ga u krevet, a on me samo pogleda, okrene se i izađe iz sobe!”

Kako se bliži datum njihova vjenčanja, djevojka je sve očajnija.

“Glupo je lagati, intimni odnosi su mi jako važni. Mislio sam da će se stvari promijeniti nakon godinu-dvije, ali nažalost to se nije dogodilo. Žrtvovala sam važan dio svoje osobnosti i nisam spremna živjeti bez intimnosti do kraja života” – kaže Engleskinja.

Ne može se reći da se nije silno trudila promijeniti situaciju – pokušavali su s terapijama za parove, raznim lijekovima, pa čak i sa zakazivanjem, vođenjem ljubavi, ali uzalud, ništa nije pomoglo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here