Home Sport Ivan Rakitić (36): Hrvatska me zvala da se vratim. Spreman sam to...

Ivan Rakitić (36): Hrvatska me zvala da se vratim. Spreman sam to napraviti

167
0
maxresdefault 2024 03 09T121744.330
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić, dan prije svog 36. rođendana, dao je intervju za Marcu u kojem je otkrio da je spreman vratiti se u reprezentaciju Hrvatske ako bude potrebno. Rakitić, koji od ovog zimskog prijelaznog roka igra za saudijski Al-Shabab, istaknuo je da su ga kontaktirali iz Hrvatske i razgovarali o mogućnosti njegovog povratka.

Ponuda i potencijalni povratak

“Zvali su me i razgovarali smo o tome, to je točno”, izjavio je Rakitić. “Prvo što su rekli u Hrvatskoj bilo je: ‘Ako može Toni Kroos, može i Ivan.’ Vidio sam nekoliko takvih komentara, ali ne razmišljam o tome tako. Na skorom Euru zaslužuju igrati oni koji su ga izborili.”

Pomoć i podrška

Rakitić je također istaknuo da je pozvan da posjeti reprezentaciju Hrvatske tijekom prijateljskih utakmica u Abu Dhabiju te da će uvijek biti na raspolaganju svojoj domovini. “Hrvatska reprezentacija baš uvijek može računati na moju pomoć u svemu”, dodao je.

Otvorenost za nuždu

Iako Rakitić ističe da ne želi uzimati mjesto igračima koji su izborili svoje mjesto na Euru, istaknuo je svoju otvorenost za povratak ako bude potrebe. “Pozove li me Hrvatska zbog nužde, ako se bilo što dogodi i zatreba me na terenu, ja ću se, naravno, odazvati i dati 100 posto”, rekao je. “Ali nadam se da se to neće dogoditi. Ponavljam, dogodi li se bilo što i zatrebam li im, oni mogu računati na mene. To zna izbornik Dalić, a i cijela Hrvatska. Ne bih mogao reći ne toj sjajnoj ekipi.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here