Home Sport Ivković: Brozović se morao bolje pripremiti. Svakim danom sve više kasni

Ivković: Brozović se morao bolje pripremiti. Svakim danom sve više kasni

146
0
4e433e20 5f0b 44fb bf74 e7f58ecb0968
Tomislav Ivković

Stručni komentatori u HRT-ovoj emisiji posvećenoj Europskom prvenstvu razgovarali su o utakmici Hrvatske i Albanije, koja je na rasporedu u srijedu od 15 sati. Tomislav Ivković dobio je pitanje o veznom redu Hrvatske te je istaknuo da misli da će protiv Albanije početi standardni trojac (Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović), ali je pritom oštro kritizirao Brozovića.

“Gledam jučer Kantea, on igra u istoj ligi kao što igra Brozović. Brozović je bio moj igrač. Ja sam uvijek iskren i otvoren, jedina razlika u ovom trenutku između Brozovića i Kantea je ta što se Kante za ovo Europsko prvenstvo spremao kao da mu je zadnje u životu, a Broz nije postupio na taj način”, rekao je Ivković pa dodao:

“Rekao sam da ćemo vidjeti kakav je Brozović kad krenu utakmice. Svaka prijateljska je za njega trebala biti kao da je prvenstvo Europe. Na njima se vidjelo da kasni, svakim danom kako igra u Saudijskoj Arabiji sve više kasni. Prije je kasnio pet centimetara, sad kasni 20 centimetara. Stalno je na rubu žutog kartona.”

“Brozu ova utakmica može donijeti neku prekretnicu. Ipak, on se sam trebao dovesti u puno bolje stanje nego kakav je sad i kakav je bio u zadnjoj utakmici. To nije bilo ni blizu Brozovića. To je pokazala i utakmica s Portugalcima, koja je za nas bila laž, prevara i obmana”, nastavio je Ivković i zaključio:

“To nije bilo realno. Kad igraju Portugalci? Večeras. Koliko je dana prošlo od te utakmice? Portugalci su imali drugačiji način priprema, u to vrijeme im je naglasak bio na fizičkoj pripremi. Poslije naše utakmice su počeli s pripremama za utakmice na Euru. Nas je ta utakmica odvela u neka druga razmišljanja, nažalost.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here