Home Mozaik Srbi u problemu uoči utakmice Hrvatska – Albanija: ‘Sutra nemamo komšije!’

Srbi u problemu uoči utakmice Hrvatska – Albanija: ‘Sutra nemamo komšije!’

150
0
image001
Instagram

Uoči ključne utakmice Hrvatske protiv Albanije na Europskom prvenstvu, koja će se odigrati sutra u 15 sati, društvene mreže ponovno su se zagrijale duhovitim komentarima i šalama. Ovaj put, u središtu pozornosti našli su se srpski korisnici Instagrama, koji su svojom grafikom i komentarima izazvali smijeh i reakcije.

Provokativna Grafika i Duhoviti Komentari

Na Instagramu se pojavila grafika s natpisom “Hrvati i Albanci igraju sutra”, popraćena slikom čovjeka koji drži transparent na kojem piše: “Samo se nadam da će oba tima izgubiti.” Uz ovu sliku, Srbi su dodali opis: “Jedno je sigurno, sutra nemamo komšije.” Ovaj humoristični pristup brzo je privukao pažnju i komentare mnogih istomišljenika iz Srbije.

Neki od najpopularnijih komentara ispod objave uključuju:

  • “Prijateljski meč”
  • “Navijamo za sudca”
  • “Probudi me kad bude gotovo”
  • “Biraj od dva zla gore”
  • “Naši neprijatelji igraju prijateljsku sutra”

Ranije Šale na Račun Hrvatske

Ovo nije prvi put da srpski korisnici društvenih mreža zbijaju šale na račun hrvatske reprezentacije. Nakon što je Hrvatska doživjela poraz od Španjolske, s tri primljena gola, na Instagramu je osvanula karta Europe s duhovitim komentarom: “Bravo, komšije.” Na toj karti, Srbija je prikazana uz Španjolsku, što je bio način da se čestita Španjolcima na pobjedi nad Hrvatskom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here