Home Mozaik Iz groba djevojke 11 dana se čuli vriskovi i udarci: Kad su...

Iz groba djevojke 11 dana se čuli vriskovi i udarci: Kad su ga konačno, prizor ih je šokira (VIDEO)

121
0

Tridesetsedmogodišnja Rosanhela Almeida dos Santos iz Brazila, za koju se vjerovalo da je umrla od septičkog šoka nakon dva srčana udara, greškom je živa zakopana. Nakon 11 dana vrištanja, zapomaganja i svakog pokušaja da izađe odatle, ipak je preminula.

Rosanhela je u bolnici proglašena mrtvom, a pokopana je već sljedeći dan. Ljudi koji žive u neposrednoj blizini groblja na kojem je pokopana javili su njezinoj rodbini da se iz groba čuju jauci i udarci.

Djevojčica je imala ozljede na rukama i glavi, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom pokušaja izlaska, a do trenutka kada su stigli otvoriti grob, Rosanhella je preminula. Tijelo joj je bilo okrenuto na drugu stranu i još je bilo toplo, a imala je i ozljede po glavi i šakama za koje se pretpostavlja da su izazvane pokušajima da izađe van.

Obitelj vjeruje da je zabunom proglašena mrtvom i stoga su incident prijavili policiji.

Njena sestra Izamara Almeida rekla je da ne žele optuživati ​​nijednog liječnika, da ne žele stvarati probleme, ali i da je sigurno nemoguće da nekome bude toplo i nakon 11 dana kada ga prenesu iz bolnice u grob.

Policija je uzela izjave od članova obitelji i drugih osoba, te je navela da će Rasanhelino tijelo, ako bude potrebno, biti ponovno ekshumirano kako bi se utvrdilo što se zapravo dogodilo.

Glasnogovornik bolnice u kojoj je Rosanhela proglašena mrtvom istaknuo je da će dati sve potrebne informacije koje od njih budu tražili članovi obitelji ili državna tijela.

Previous articleBoško Balaban osuđen, prijeti mu kazna zatvora
Next articleVeliki kombi zaglavio na ulazu u garažu u Ciottinoj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here