Home Mozaik Izašla je s dečkom, a nakon spoja je htjela provjeriti njegov Instagram…...

Izašla je s dečkom, a nakon spoja je htjela provjeriti njegov Instagram… VIDEO

134
0

Maddie je Tiktokerica koji se bavi modnom fotografijom. Nedavno je na ovoj društvenoj mreži podijelila video koji je u kratkom roku pogledan blizu pola milijuna puta. Ova djevojka apelirala je na sve da obrate pažnju s kim idu na spoj te da prije izlaska tu osobu “istražiju” na društvenim mrežama.

  • Bila sam vani s prijateljicom kad mi je prišao super sladak dečko i pitao me želim li s njim izaći na večeru. Pristala sam i nedugo zatim smo izašli. Večera je prošla sasvim ok, pitao me čime se bavim i jako se iznenadio kada sam mu objasnila da je to modna fotografija. Zamolio me da mu pokažem neke svoje radove, što sam i učinila i sve je izgledalo u redu. Ipak, mislila sam da sam trebala barem pogledati njegov Instagram profil prije nego što izađem s njim. Kako to nisam radila prije izlaska, radila sam poslije, a imala sam šta i vidjeti – objasnila je ova djevojka na Tik-Toku, a i san pisala o njoj.

Maddie je došla kući i pronašla Instagram profil tipa s kojim je upravo izašla.

  • Njegovo korisničko ime mi se učinilo poznatim, a onda sam shvatila i zašto. Iako je glumio da me vidi drugi put u životu, zapravo me na Instagramu prati već pet godina. U tih pet godina poslao mi je najmanje 45 poruka. Komentirao je sve, moje fotografije, moje prijatelje, moje izlaske, moju obitelj, sve. Sve bi bilo u redu da mi je to rekao kad smo izašli na večeru. No on se “pravio budala” i cijelu me večer ispitivao o stvarima na koje je već unaprijed znao odgovor. Sad kad razmišljam o tome, čini se prilično jezivim. Zato morate barem na društvenim mrežama provjeriti osobu s kojom se viđate prije nego uopće izađete s njom – objasnila je ova Tiktokerica .

Njezina objava pogledana je 411.000 puta i dobila je 10.000 lajkova i stotine komentara.

  • Prva crvena zastavica, koja je dovoljna da tog tipa više nikad u životu ne vidite i blokirate ga na svim mrežama.
  • Dečko zvuči kao psihopat, mislim da te sigurno uhodi.
  • Ne mislim da je psihopat, ali možda je bio zaljubljen i nesiguran pa iste večeri nije htio sve ispričati.
  • Što god je htio postići, pogriješio je, jer je postigao efekt da je psihopat i da ga se treba kloniti.
Previous articleJakiroviću uoči Varaždina otpao jedan od najboljih igrača
Next articleFOTO: Jugo demoliralo Pajol na Pećinama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here