Home Mozaik Izašla na piće s prijateljicama, a onda joj se obratio ljutiti suprug...

Izašla na piće s prijateljicama, a onda joj se obratio ljutiti suprug (VIDEO)

115
0

TikTok par izazvao je žestoke, podijeljene reakcije javnosti nakon što je supruga otkrila da joj suprug ne dopušta da izađe iz kuće u garderobi koju odabere. Sismai Avelar je supruga, majka četvero djece i kreatorica digitalnog sadržaja, a jedan od njezinih videa izazvao je posebnu pozornost.

U videu pogledajte kako se spremila za izlazak s prijateljicama, odjevena u top bez rukava i skinny traperice. Djevojka izgleda stvarno privlačno. No, nije ni slutila da će njezin suprug napraviti dramu, rekli bi mnogi, ni oko čega. Sismai je podijelila video svoje svađe sa suprugom.

Rekla mu je da izađe s njezinim prijateljima na piće. Odgovor mu se u startu nije svidio pa je krenuo s neugodnim odgovorima poput onoga da ima nešto za popiti doma. Uvjeravali su jedno drugo nekoliko trenutaka, a kada je shvatio da je na izlaznim vratima, upitao ju je: “Ideš li tako? Polugola? Pokazuješ tijelo”, dodao je.

“Pokazujem svoje trbušne mišiće – Avelar je uvjeravala svog muža da je majica dizajnirana da izgleda tako kako izgleda, ali njezin suprug to nije htio čuti.

“Ja sam jedini koji to može vidjeti”, rekao je i dodao “ne ideš ti nigdje”.

Nakon ovih riječi, podigao ju je preko ramena i skinuo s okvira. Sismai je, pak, u svom videu napisala da je izvukla svoje i izašla iz kuće obučena kako je htjela.

Ovaj video je izazvao oprečne reakcije, a najburnije su bile one dama kojima se riječi ovog muškarca nimalo nisu svidjele.

  • Definitivno te voli, lijepo je da mu je stalo.
  • On vam ne može odrediti što ćete raditi i nositi.
Previous articleSpremala se za vjenčanje, a onda se odjednom pojavio on VIDEO
Next articleZnanost: U Europi su alge za stolom bile vrlo popularne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here