Home Najnovije Izbori u Slobodnoj Državi Rijeka

Izbori u Slobodnoj Državi Rijeka

229
0

Dana 12. studenog bit će održana redovita izborna skupština udruge Slobodna Država Rijeka. Izbori će biti provedeni u dva kruga. U prvom krugu će svi članovi imati pravo glasa online putem ili poštom. Devet kandidata s najvećim brojem glasova će na skupštini, u drugom krugu izbora, biti predloženi za članove deveteročlanog predsjedništva udruge, novog predsjednika, zamjenika i tajnika SDR. Pravo kandidiranja imaju svi članovi udruge SDR. Za prvi krug izbora kandidirati se može putem službene email adrese do 20. listopada. Kandidiranje će biti omogućeno i na samoj skupštini SDR, odnosno u drugom krugu izbora.

Predsjedništvo udruge SDR je za provođenje i nadzor izbora imenovalo izbornu komisiju u sastavu: Zlatko Moranjak (predsjednik komisije) te Igor Linardić i Vedran Adamec (članovi). Postupak kandidiranja i izbora bit će moguće pratiti i na službenoj web stranici http://www.rijeka-drzava.com te na facebook grupi Slobodna Država Rijeka – Stato libero di Fiume – Free State of Rijeka. 

Od ove godine, udruga uvodi i dodjelu priznanja za promociju riječkog identiteta koja će zaslužnima biti uručena na samoj skupštini.

Previous articleFrančišković: Još uvijek promišljamo
Next articleRijeka pregovarala sa Safetom Sušićem!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here