Home Sport Izjave iza utakmice: Nismo si smjeli dopustiti primiti takav gol…

Izjave iza utakmice: Nismo si smjeli dopustiti primiti takav gol…

2542
0

This image has an empty alt attribute; its file name is gentrujevica.jpg

Hrvatski viceprvak nije uspio izbaciti belgijski Gent. U uzvratu je bili 1:1 nakon što su Belgijanci dobili prvu utakmicu 2:1.

– Nemam ja tu što puno zamjeriti svojim dečkima. Oni su dali svoj maksimum. Gent je kvalitetniji. Možda da nismo odmah primili gol, to bi nam sigurno pomoglo, a ovako su se odmah vratili u egal i znali smo da će biti sve teže. Kvaliteta s njihove strane je učinila da nismo mogli pripremiti pravu priliku. Ali dečkima nemam što zamjeriti, od četiri europske utakmice ove sezone, tri i pol smo odigrali jako dobro, rekao je iza utakmice trener Rijeke Igor Bišćan.

– Izgleda da nismo završili s tim pehovima, ali sad se moramo okrenuti budućnosti i vidjeti što će biti dalje. Čini se da zasad nemamo tu kvalitetu za ovakve momčadi… Mi smo se spremali i vjerovali smo, ali jednostavno nismo smjeli dopustiti da primimo onaj gol… Onakav gol primiti… To je protiv ovakve momčadi gotovo nenadoknadivo.

Nakon utakmice Čolak, Puljić i Murić su odbili komentirati ispadanje, a pred novinare je prvi hrabro stao 20-godišnji Ivan Lepinjica.

– Odigrali smo puno bolje nego u Gentu, ali nismo smjeli dopustiti onakav gol. Morali smo poslije toga krenuti po gol, malo nam je nedostajalo. Odlični smo bili u drugom poluvremenu, borili smo se do kraja. Svaka nam čast. Idemo dalje, okrećemo se prvenstvu.”

Javnosti se obratio i puno iskusniji Alexander Gorgon.

– U nekim situacijama nam je nedostajalo malo sreće. Možemo pogledati sebe u lice, dali smo sve od sebe. Puno bi nam značilo kad bismo malo češće igrali protiv ovako kvalitetnih momčadi. Išli smo na glavu, ali, nažalost, nismo uspjeli.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here