Home Najnovije Izlet u Graz i tvornicu čokolade Zotter!

Izlet u Graz i tvornicu čokolade Zotter!

4202
0

OMNIA Centar za strane jezike i turistička agencija Via u subotu 10.12.2016. vode vas na jednodnevni izlet u Graz i tvornicu čokolade Zotter! Graz je je drugi grad po veličini i broju stanovnika u Austriji, grad bogatog kulturnog naslijeđa i shopping meka ovog dijela Europe. Program puta obuhvaća razgledavanje grada i svih njegovih znamenitosti, kao i fakultativni odlazak na brdo Schlossberg s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. No prije obilaska Graza na meniju je posjeti obližnjem Riegersburgu i tvornici čokolade Zotter.

Vjerojatno je san svakog djeteta izgubiti se barem na jedan dan u tvornici čokolade!Našim polaznicima želja će se ostvariti 10.12. no neće se izgubiti jer je organiziran program obilaska tvornice za posjetitelje, koji će nam pružiti ogromnu količinu informacija i saznanja o kakaovcu i čokoladi, a također ćemo moći kušati stotinjak vrsta čokolada u raznim oblicima i okusima.

Polazak je planiran iz Rijeke za 6 sati ujutro, a povratak je u kasnim večernjim satima.  Cijena izleta je 270 kuna i u cijenu je uključen prijevoz turističkim autobusom prema programu, organizacija putovanja i pratitelj grupe, razgledavanje Graza uz pratnju i prijevoz do tvornice čokolade te jamčevina za turistički paket-aranžman, Cijena ne uključuje: ulaznice za muzeje, galerije i dvorce koji nisu navedeni u programu, grupne ulaznice za tvornicu Zotter. Cijena ulaznice u tvornicu Zotter je 15,50 eura za odrasle i 12,50 eura za djecu do 17 godina.

Više informacija na e-mail info@omnia-jezici.com ili na brojeve telefona 051/587775, 095/233 5001 i 091/091/497 5897.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here