Home Vijesti Izmještanje avionske bombe s gradilišta u Zvonimirovoj ulici!

Izmještanje avionske bombe s gradilišta u Zvonimirovoj ulici!

137
0

Sutra, 23. ožujka počevši od 5 sati policijski službenici poduzimat će mjere i radnje radi izmještanja avionske bombe, pronađene prije nekoliko dana na gradilištu u Zvonimirovoj ulici u Rijeci.

Pozivaju se stanovnici Bračke ulice, kućnih brojeva južno od Zvonimirove, zatim Zvonimirove ulice kućni brojevi 1/1, 24, 26, 28, 30 i 32, Mirka Čurbega 3/1 ,3/2, 3/3 i 3/4 , da se pridržavaju uputa policije te da od 5 sati pa do izmještanja bombe s gradilišta, ne izlaze iz svojih domova i ne zadržavaju se na otvorenom.

Isto tako, savjetujemo da prozorska krila ili vrata sa staklenim površinama ostave otvorena i spuste rolete te da ne budu u blizini ostakljenih površina.

Promet Zvonimirovom ulicom u oba smjera bit će obustavljen od 5 sati, odnosno od izmještanja avionske bombe s gradilišta i polaska ka mjestu uništenja.

Procjena je da će obustava prometa trajati 15-ak minuta.

Do mjesta neutralizacije, opasni teret će se kretati uz pratnju policije, trasom: Zvonimirova ulica – Rujevica –Viškovo – Grobnik.

Upozoravamo građane da se ne zadržavaju na navedenoj trasi te da sve do prolaska opasnog tereta, poštuju upute policijskih službenika.

Isto tako, upozoravaju se građani da se tijekom sutrašnjeg dana ne zadržavaju na području Kamenjaka, gdje će pronađena avionska bomba biti neutralizirana, uz poštovanje svih pravila struke.

Osim policijskih službenika, u provedbu ovih aktivnosti uključeni su djelatnici JVP Rijeka i Zavoda za hitnu medicinu PGŽ-a.

Građani će o svim važnim informacijama biti pravovremeno obaviješteni.

Previous articleGolman Brazila otkriva: Ancelotti nam vrlo vjerojatno postaje izbornik
Next articleKazališna hit-predstava “Lepa Brena Project” u travnju stiže u Zagreb, Rijeku i – Split!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here