Home Mozaik Izudarao je mladenku usred vjenčanja jer ga se usudila pobijediti u igri

Izudarao je mladenku usred vjenčanja jer ga se usudila pobijediti u igri

157
0

Tužno je koliko muškaraca još uvijek smatra prihvatljivim dići ruku na ženu, da je još uvijek oko nas toliko nesretnica koje strahuju od premlaćivanja jer su nešto “krivo” rekle, pogledale, udahnule…

Nasilje nad ženama najrašireniji je oblik ugrožavanja temeljnih ljudskih prava, UN u tom smislu navodi kako je polovica svih ubijenih žena stradalo od ruke svojih sadašnjih ili bivših partnera, a još jedan stravičan podatak otkriva i to da je u Hrvatskoj svakih 15 minuta jedna žena fizički zlostavljana!

“Poražavajuće su to brojke koje bi trebalo češće iznositi u javnost zbog pobuđivanja svijesti kako je svaki oblik nasilja neprihvatljiv i da ga treba prijaviti”, istaknuo je na svojim stranicama i MUP povodom Međunarodnog dan borbe protiv nasilja nad ženama, a dokle seže iživljavanje na pripadnicama ljepšeg spola, podsjetio je sada i video koji je u ponedjeljak postao viralan na društvenim mrežama.

Zabilježen je u Uzbekistanu, a otkriva da je jedan bijednik opalio po glavi mladenku samo zato što ga je pobijedila u nekakvoj tradicionalnoj igri. “Jadan” se valjda osjetio osramoćenim ispred obitelji i prijatelja, ljudi koji su po svemu sudeći, da bi situacija bila time poraznija, odlučili da se najbolje ne miješati.

Je li eventualno policija reagirala nakon što je snimka dospjela do portala, nije u ovome trenutku poznato, ali ako državne instutucije odmah ne zaštite tu sirotu djevojku, svima nam je jasno da je čeka vrlo mračna budućnost.(net.hr)

Previous articleĆiro Blažević: Ja sam polumrtav čovjek…Borim se, ali ne ide
Next articleKoga će sutra izvući Rijeka, Dinamo i Osijek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here