Home Najnovije Jakirović: Jako sam ljut zbog igrača Oriolika koji je radio cirkus

Jakirović: Jako sam ljut zbog igrača Oriolika koji je radio cirkus

176
0

Dinamo je u utakmici osmine finala SuperSport Kupa pobijedio Oriolik u Oriovcu 7:0 i bez problema se plasirao u četvrtfinale. Stjepan Stubičan je zabio autogol u 25. minuti, a nakon toga je Josip Drmić iz penala u 28. i 40. minuti te golom u 42. minuti došao do hat-tricka. Zabili su još i Maxime Bernauer, Antonio Marin, Mahir Emreli i Sandro Kulenović.

Sergej Jakirović potpuno je izmiješao sastav pa je Dinamo od prve minute igrao sa Sadeghom Moharramijem, Boškom Šutalom, Maximeom Bernauerom i Joaquinom Sosom u zadnjoj liniji, a od prve minute u momčadi su bili i Luka Vrbančić te Petar Sučić koji do sad nisu previše igrali.

Iako je Dinamo na kraju uvjerljivo slavio, nije tako izgledalo u uvodu utakmice. Dinamo je kod Oriolika gostovao prije nešto više od dva tjedna povodom 100. godišnjice kluba i omiljen je u Oriovcu, ali domaćini nisu bili nimalo prijateljski nastrojeni prema Dinamu od početka. To je naljutilo Jakirovića.

“Nisam ovu utakmici vidio tako laganu kao što rezultat sugerira, pogotovo na početku utakmice. Nisu mi jasno zašto je došlo do tenzija koje je inicirao igrač s brojem osam, ne znam zašto mu je to trebalo, bili smo normalni i korektni. Meni je jasno da se igrači bore za sebe i klub, ali sve ima svoje granice”, rekao je Jakirović pa dodao:

“Jako sam ljut zbog toga. Prije dva i pol tjedna smo tu proslavili stogodišnjicu. Nema veze, doći ćemo opet, ali moraju postojati neka pravila ponašanja. Čestitam treneru koji je napravio najbolju moguću stvar što je izvadio igrača koji je radio cirkus po terenu.”

Previous articleKobna pizza u talijanskom restoranu: Žena umrla od trovanja, suprug se bori za život
Next articleAnas Sharbini među najvećim poreznim dužnicima u PGŽ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here