Home Sport Jakirović očekuje prekretnicu protiv Osijeka!

Jakirović očekuje prekretnicu protiv Osijeka!

80
0

Nakon nešto više od dva mjeseca, nogometaši Rijeke sutra će odigrati prvu natjecateljsku utakmicu nakon rezultatske katastrofe protiv Dinama.

– Uzeli smo sedam tjedana priprema, željeli smo jedan tjedan više jer smo znali da će biti odlazaka i dolazaka i kako bi sve sproveli u djelo. Ostvarili smo puno toga zacrtanog, dosta se intezivno radilo – kaže Sergej Jakirović uoči Osijeka.

– Ja sam na to rekao, bolje da kukaju igrači nego mi. Znamo što i kako želimo igrati. Naravno pripremne utakmice su jedno, a natjecateljske drugo, ali ipak dobili smo dosta povratnih informacija. Puno stvari je čak i brzo leglo, a dosta posla još ima u fazi napada. Želimo još raditi dodatno na automatizmima i još bolje se uigrati. Dosta me ljudi pita i za raspored u kojem gostujemo u prva tri kola, no što je tu je. Sa svima se mora igrati, kasnije će se on okrenuti tako da ćemo mi biti u maloj prednosti. Gledao sam prvu proljetnu utakmicu Gorice i Varaždina i nikad ne bih rekao da je Gorica momčad koja je posljednja, a Varaždin šesti. Sve je to u 50:50 posto, tako da i mi ulazimo u ovu utakmicu svjesni da nas čeka težak protivnik.

Hoće li subota biti prekretnica?

– Posljednjih pet utakmica Rijeka nije postigla gol u Gradskom vrtu i to nam je sigurno prvi cilj ako mislimo nešto napraviti. Tradicija je tu da se ruši. I Osijek je doživio promjene, ostali su bez dva jako važna igrača, Kleinheislera i Belje, koji su skupa ugradili 18 pogodaka u rezultate zajedno s asistencijama  što je 50 posto osječkih golova. Sigurno i oni traže neke odgovore. Mi prilazimo susretu kao i svakoj utakmici u kojoj želimo nešto uzeti. Tako ćemo se i postaviti – zaključuje trener Rijeke.

Previous articlePogledajte kako je Mamić potpuno podivljao i počeo urlati na tiskovnoj konferenciji: ‘Antoliću, izdajničeeeeeeeeeeee’
Next articlePar iz Britanije izgladnjivao djecu, tuširao ih kipućom vodom i hranio sapunom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here