Home Sport Jakirović: Zaboravlja se što sam napravio u Rijeci

Jakirović: Zaboravlja se što sam napravio u Rijeci

393
2

Dinamo je u prvoj utakmici play-off runde kvalifikacija za Europa ligu na Maksimiru pobijedio prašku Spartu 3:1. Sergej Jakirović tako je uspješno debitirao na klupi aktualnog hrvatskog prvaka. Stižu prve reakcije nakon susreta, a evo što je rekao Sergej Jakirović.

“Rijeka? Znam ja koja je istina, nema razloga da ulazimo u to. Najlakše je sve okriviti na mene. Ja sam ta persona non grata. Zaboravlja se što sam ja napravio, a ja znam što sam napravio i kakvu sam ekipu ostavio. Za godinu dana će biti vjerojatno par transfera po 3-4 milijuna eura. Atmosfera će biti nabrijana, kolega Sopić je moj prijatelj, uzeo je ovdje s Goricom bod. Pokušat ćemo sve napraviti da pobijedimo, ali najbitnije mi je da mi damo sve od sebe, a onda to publika prepozna.”

“Ambicija? Mene nitko nije pitao gdje sam bio 2015. godine. Nitko me nije pitao ništa kad sam dobio dvaput otkaz. Samo moja obitelj i ja znamo što se događalo. Ako nemaš ambiciju, ne možeš ništa napraviti u životu. Bit će uspona i padova, ali vjerujem više uspona.”

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here