Home Vijesti Jakovčić: IDS neće dopustiti pripajanje Istre riječkoj makroregiji

Jakovčić: IDS neće dopustiti pripajanje Istre riječkoj makroregiji

1053
2

”Ideje da će se stvarati makro regije neće proći. To nije u interesu građana Istre i IDS to neće dozvoliti. Istra će ostati zasebna regija i nema govora da će biti drugačije. IDS neće dozvoliti da se zadire u regionalnu posebnost i regionalni identitet Istre”, poručio je Ivan Jakovčić na Skupštini porečke podružnice IDS-a, održanoj 26. svibnja, naglasivši da je IDS osnovan radi zaštite interesa Istre i da je nastao kao regionalna stranka važna za cijelu Hrvatsku.

Jakovčić je u svom obraćanju porečkim IDS-ovcima poručio da su odnosi u koaliciji na razini države dobri te da će IDS ostati u koaliciji do kraja mandata ove Vlade bez obzira što neki tvrde drugačije. “Mi smo zajednički pobijedili na parlamentarnim izborima i zajedno ćemo djeliti odgovornost do kraja mandata. IDS želi stabilnu vladu”, poručio je Jakovčić.(istarski.hr)

2 COMMENTS

  1. Jakovčić odavno prodaje vodicu u Istri. Osim vodice On poljoprivrednu zemlju Istrana pretvara u građevinsko zemljište kroz odluke Skupštine Istarske županije, pa će njegovi Istrani na zemlji njihovih djedova školovati svoju djecu za konobare i kuhare i služiti strancu. Iz ove njegove izjave se dobro vidi tko koči uzbrdo u Hrvatskoj- političari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here