Home Sport Jamal Sharbini: Najradije bih da Anas i Ahmad ostanu u Rijeci!

Jamal Sharbini: Najradije bih da Anas i Ahmad ostanu u Rijeci!

983
0

Nemojte samo objaviti moju sliku u novinama. Zbog posla! – zamolio je otac najpoznatije nogometne braće u Hrvatskoj, koji vodi malu trgovinu nedaleko stadiona na Kantridi, iako je odavno već mogao staviti ključ u bravu i živjeti na račun sinova. Uostalom, ionako je uz njihove karijere vezan praktički 24 sata. Dolazi na sve utakmice, pažljivo lista novine i važe svaku rečenicu u kojoj se spominju Anas ili Ahmad. Budući da Jamalova riječ ima posebnu težinu u obitelji Sharbini, jasno je da očevu procjenu nastavka karijere dvojice sinova treba uzeti jako ozbiljno.

– Nama se nikamo ne žuri, uostalom imamo što birati, ali moram reći da sam razočaran nekim stvarima. Mislio sam i ranije reagirati… – govori najstariji Sharbini, kojega je posebno pogodila izjava Krune Jurčića, trenera »Dinama«, nakon derbija s »Rijekom« (»Sammir je space shuttle za Anasa!«), ali i činjenica da Ahmad i Anas nikada baš nisu uživali neki blistavi reprezentativni status.

– Razočaran sam odnosima u hrvatskom nogometu, Mišeom, Jurčićem, »Dinamom«, »Hajdukom«, reprezentacijom… Jurčić primjerice izjavljuje ono za Sammira i Anasa i onda bih ja trebao dati sina u »Dinamo«. Nema šanse, to je kao da kupuješ barku, a tvrdiš da imaš najmoderniji brod. U »Dinamo« sigurno neće ići, uostalom ako te trener ne želi, onda je jasno da ne možeš tamo uživati status koji zaslužuješ – govori Jamal, koji slično misli i za »Hajduk«.

– Anas treba sređen klub u kojem će dobiti pravi tretman, gdje će mu biti zajamčen normalan razvoji put, a takvoga u Hrvatskoj nema. Mislim da je takav klub moguće pronaći jedino u inozemstvu – nastavio je Jamal, koji je razočaran i odnosom »Rijeke«.

– Čitam u novinama da pregovaraju s »Hajdukom« i »Dinamom«, nude ih okolo, a nama koji smo uz Anasa i Ahmada svakodnevno nitko ništa ne govori kao da se to nas ne tiče. Pa valjda bi bio red da i mi nešto o tome znamo osim onoga što povremeno sazna Ugarković u razgovoru s direktorom Rubešom – kaže »glava obitelji« Sharbini, koji smatra da bi u ovom trenutku bilo najpametnije da braća ostanu na okupu.

– Ja bih, kada bi to bilo moguće, najradije da Anas i Ahmad ostanu doma, u »Rijeci«, iako ne znam koliko je to realno. Za Anasa ima dosta interesa, za Ahmada imamo jako dobru ponudu »Al Ahlija« – zaključio je tata Sharbini. (novi list)

Previous articleZakon o posredovanju u prometu nekretninama
Next articleStudentski dan sporta na Korzu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here