Home Najnovije Jarni: Nemojmo smatrati da Petković može napraviti čuda

Jarni: Nemojmo smatrati da Petković može napraviti čuda

162
0

Bruno Petković (29) postigao je gol u nedavnoj pobjedi Hrvatske nad Egiptom rezultatom 4:1 u osvajanju ACUD kupa. Ovaj turnir je prenosila Nova TV, a među analitičarima se istaknuo Robert Jarni. Jarni i Petković imaju nedavnu povijest sukoba, koja je sada postala tema u kontekstu reprezentacije.

Sukob između Jarnija i Petkovića počeo je kada je Jarni, u intervjuu za španjolske medije, izjavio kako će navijati za Betis protiv Dinama u Konferencijskoj ligi. Petković je reagirao nazvavši Jarnija klaunom zbog takve izjave, što je rezultiralo novčanom kaznom za Petkovića i Jarnijevim gubitkom posla u U-17 reprezentaciji Hrvatske.

Komentirajući Petkovićevu ulogu u reprezentaciji, Jarni je istaknuo da, iako je Petković pokazao izvrsne performanse u klubu, nije isto igrati za reprezentaciju gdje su očekivanja drugačija. Jarni je naglasio važnost timskog rada u postizanju uspjeha te istaknuo da čuda mogu napraviti samo kompletna momčad, a ne pojedinac.

Jarni je također komentirao situaciju Dinama nakon ispada iz europskih natjecanja te pohvalio Petkovićev pogodak protiv Egipta. Istaknuo je da Petkoviću trebaju utakmice s većim intenzitetom kako bi ostvario puni potencijal te pohvalio njegovu sposobnost da se dobro snađe na terenu, kao i postavljanje reprezentacije nakon prekida.

Ovaj sukob između Jarnija i Petkovića stvorio je napetu dinamiku u reprezentaciji, no kako će se odraziti na njihovu suradnju i rezultate reprezentacije ostaje za vidjeti u budućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here