Home Vijesti Javio se vjeroučitelj koji je ‘ukrao prosvjed učitelja’: Volim Boga, a i...

Javio se vjeroučitelj koji je ‘ukrao prosvjed učitelja’: Volim Boga, a i Crkvu!

4470
3

Javio se kontroverzni riječki vjeroučitelj Marin Miletić koji je izazvao pažnju javnosti na prosvjedu učitelja. Miletić je postao zvijezda prosvjeda učitelja nakon što su ga sindikati uvrstili među govornike. Međutim, mnogi su i negodovali protiv takve odluke s obzirom na Miletićeve kontroverzne stavove, protivljenje kurikularnoj reformi i činjenici da on nije učitelj nego – vjeroučitelj. Među njegovim mnogobrojnim vlogovima, mediji su iskopali i onaj u kojem Miletić priznaje kako čuje glasove u glavi. Naime, vjeroučitelj tvrdi da mu se prilikom posjeta groblju osobno obratio pokojni Padre Pio i od njega zatražio da ne nosi uske majice! Od njega se jučer javno ogradila i Crkva.

Kontroverzni vjeroučitelj se sada oglasio na Twitteru i u objavi napisao da voli Boga, a i Crkvu.

“volim Boga cijelim svojim bićem, sve dobro što imamo imamo zbog Njega. volim i Crkvu zato jer volim Boga. volim i sve naše ljude, a iznad svega volim svoju obitelj, ona je moj smisao. “Bog ne trpi one koji miruju, a predodređeni su za borbu.” a u borbu – s ljubavlju”, napisao je Miletić.

3 COMMENTS

  1. nivo kojim se pise ovaj clanak samo pokazuje da se Rijeka nemoze otrgnuti etiketiranju jer se ne slazete s misljenjima netkog. ovakva etiketiranja su dio diktaktorskih sistema tipa FASIZMA I KOMUNIZMA.
    U demokraciji svako ima pravo na svoje misljenje dali se to nekome svidjelo ili ne .
    Poslusao sam govor nevidim nista cudno ili kontroverzno a zaovakve etikete se moze zavrsiti na sudu jer se na ovaj nacin omalovazava i sikanira osoba sto je vrlo cesto u Hrvatskoj a pogotovo u Primorsko goranskoj zupaniji tj. u Rijeci koja je bastion crvenog fasizma.
    Bilo bi pametno urednistvu Rijeka danas da se izvine gospodinu Mileticu na ovakvom etiketiranju jer ne razislja kao vi.

  2. sramota je da se naša djeca prepuštaju čovjeku koji ‘čuje glasove u glavi’. tipičan psihopat, govori ljudima ono što ljudi žele čuti. nevjerojatno je koliko ima ovaca koji to puše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here