Home Mozaik Jeličić pomeo pod s Piksijem i Srbijom, njegove riječi glasno će odjeknuti...

Jeličić pomeo pod s Piksijem i Srbijom, njegove riječi glasno će odjeknuti kod komšija

229
0

Švicarska nogometna reprezentacija posljednji je, 16. sudionik osmie finala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva nakon što je u susretu posljednjeg, 3. kola skupine G na stadionu 974 svladala Srbiju sa 3-2 (2-2).

“Ovaj susret između ove dvije reprezentacije bih usporedio sa stanjima u državama Švicarskoj i Srbiji. Švicarska je dala dva beskamatna kredita Srbiji, ali nije ih to koštalo. Srbija je taktički neuredna momčad, Švicarci su iskoristili prednosti po bokovima. Srbija sistemski nije naškodila Švicarski, nisam vidio sistemski rad njihovog izbornika”, rekao je Joško Jeličić u uvodu HRT-ove emisije Qatara.

“Jeste li primijetili vođenje utakmice Yakina i Piksija? Jedan trener je stabilan i zna vladati svojom ekipom i slijedi ga. Piksi je drugi dio igrao desnog bočno, odnosno većinu utakmicu se primao za glavu i komentirao na suđenje. Odavao je nervozu, to su bitne stvari jer treneri svojim govorom tijela govore igračima kako se treba ponašati. Ako si ti nervozan, ako gestikuliraš, vidjeli ste i kako igrači ulaze u nervozu. Vođenje momčadi je iznimno važno”, kazao je Jeličić.

Srbija je u tri utakmice primila osam golova, najviše nakon Kostarike koja je nastradala od Španjolaca.

“Tomislav Stipić i ja smo se umorili od raščlanjivanja srpske reprezentacije. Sve se reklo. Jedna reprezentacija koja ima individualce na jednom nivou, a primili su osam zgoditaka u tri utakmice, imaju jedan bod i “Ćao”‘, poručio je Jeličić.

Previous articlePojavila se najluđa Kolindina snimka iz Katara, bivša predsjednica totalno otpustila kočnice
Next articleAs: Hrvatski branič s crnom maskom je otkriće Svjetskog prvenstva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here