Home Mozaik Jesu li Britney Spears i Marilyn Monroe u srodstvu?

Jesu li Britney Spears i Marilyn Monroe u srodstvu?

534
0

Od prošle 2022. godine aktivno se nagađa o vezi dviju mega zvijezda. Iako su ovakve situacije sasvim uobičajene u svijetu slavnih, ova je itekako šokirala javnost. Jesu li starlete Marilyn Monroe i Britney Spears doista u rodu?

Iako službenih informacija nema, na društvenim mrežama uvelike se pojavljuju fotografije koje uspoređuju ove dvije zvijezde. Jedna uz drugu, ne možemo osporiti da doista izgledaju kao da su u srodstvu, no izgled nije jedini dokaz tome.

Obiteljsko stablo navodi da oboje potječu od istih predaka, para po imenu Richard Scott i Catherine Marbur.

Marilyn Monroe bila je kći Gladys Pearl Baker, a vjeruje se da je njezin otac Charles Stanley Gifford, čije podrijetlo seže do Richarda Scotta i Catherine Marbury, baš kao i Britney Spears.

Naime, pjevačicini majka i otac su Lynn Irene Bridges i James Parnell Spears, za koje se također govori da su u rodu s Richardom i Catherine.

No, Marilyn je umrla puno prije nego što se Britney rodila, a nikada nije potvrdila da su u srodstvu, pa nitko još ne zna je li to doista istina.

Neki obožavatelji vjeruju u ovu priču unatoč nedostatku pravih dokaza. Danas objavljuju fotografije na kojima su dvije zvijezde jedna pored druge. Dovoljan je jedan pogled, ne možete poreći da liče – sličnost je doista nevjerojatna! Nadamo se da će istina uskoro izaći na vidjelo.

A ovo je životna priča starlete koja je rano napustila ovaj svijet – Merlin Monroe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here