Home Mozaik Jeziv video policijske potjere: Šokantan trenutak kada je Ford Fiesta ‘eksplodirala’ nakon...

Jeziv video policijske potjere: Šokantan trenutak kada je Ford Fiesta ‘eksplodirala’ nakon sudara s kamionom

101
0

Društvenim medijima širi se snimka šokantnog trenutka kada se Ford Fiesta zabila u stražnji dio kamiona dok je vozač pokušavao pobjeći policiji. Naime, policija u Lincolnshireu je bila u potjeri za tinejdžerom Oliverom Clarkom (19) koji se nije zaustavio na A180 u Cleethorpesu malo nakon 4 sata ujutro prošlog srpnja, piše The Sun.

Tinejdžer je vozio brzinom većom od 160 km/h. Snimka nadzorne kamere iz vozila pokazuje kako je Clarkovo vozilo, nakon što je izgubio kontrolu, skrenulo i zatim se zabilo u stražnji dio kamiona.

Ford Fiesta se potom okrenula i udarila u policijski automobil. Policajci su potom dotrčali da provjere stanje vozača unutar olupine vozila.

Hitna služba stavila je nakon sudara Clarka u komu na četiri dana. Došao je na sud, a mogao je hodati samo uz pomoć štaka. Jedan od policajaca koji je bio u potjeri vozila također je zadobio lakše ozljede te je bio u šoku, rečeno je na sudu.

Tinejdžer je priznao krivnju i osuđen je na 12 mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine, piše The Sun.

Previous articleVIDEO: Je li Jurić u bijesu svom srpskom igraču opsovao majku?
Next articleSrbija na kladionicama preskočila LET 3, a još nemaju predstavnika: Danas kreće srpski izbor za pjesmu Eurovizije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here