Home Mozaik Jeziva scena ispred zoološkog vrta: Hodao je kao čovjek, ali pogledajte mu...

Jeziva scena ispred zoološkog vrta: Hodao je kao čovjek, ali pogledajte mu glavu (FOTO)

405
0

Tajanstveni video stvorenja nalik vukodlaku zbunio je korisnike Redita i potaknuo raspravu o tome što se zapravo događa.

Sve je počelo kada je zapanjeni čuvar zoološkog vrta u Teksasu primijetio čudnu krznenu figuru nalik psu koji hoda na dvije noge u videu sigurnosne kamere.

Stvorenje se u ranim jutarnjim satima kretalo s vanjske strane ograde, a korisnik ove društvene mreže objesio je zamrznuti okvir i pitao zna li netko o čemu se radi.

– Vidim šiljaste uši, dugu njušku, nešto što liči na rep i nešto što izgleda kao hrpa krzna koja viri iz njegovog potiljka. Rekao bih da je vukodlak – bio je jedan od odgovora.

– Mislim da je dobra fotografija potencijalnog vukodlaka… izgleda kao da ima oštre duge uši, vrlo ravne noge sa smiješnim stopalima, ispružene ruke i rep. Lice ima izgled njuške s preklopima – složio se drugi korisnik.

No, nisu se svi složili da je fotografija dokaz humanoidnog bića iz legendi, pa su neki optužili autora da je dotjerao fotografiju u “Photoshopu”.

Drugi su rekli da bi to mogao biti netko u raskošnoj haljini, a bilo je i onih koji su mislili da je to nešto sasvim obično.

– Svi ste u krivu ako ste rekli išta osim rakuna! Moj sin ima njihove slike na telefonu kako stoje na stražnjim nogama i gledaju nas na stražnjem trijemu. Kraj priče! – napisao je netko.

Previous articleNajavljena 23. Fiumanka
Next articleMariupolj u karanteni zbog kolere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here