Home Vijesti Jeziva snimka s fronte kod Toretska: Vojnik minom od 8 kg raznio...

Jeziva snimka s fronte kod Toretska: Vojnik minom od 8 kg raznio kuću punu protivnika

133
0
3922570 449143493 493059939895208 111003838421924483 n copy ls
X

Vojni blogeri navode na Telegramu da su ruske trupe napredovale oko 400 metara u jugoistočnom dijelu sela Družba, koje se nalazi istočno od Toretska. Ofenziva je također dala rezultate u New Yorku, gdje su ruske trupe napredovale oko 800 metara na području širokom kilometar i pol. New York se nalazi južno od Toretska.

Ukrajinski vojni Telegram kanal DeepState, koji je povezan s ukrajinskim obavještajnim službama, potvrdio je napredovanje ruskih trupa u blizini Družbe i na južnim predgrađima New Yorka.

Glavni stožer Oružanih snaga Ukrajine navodi da ruski napadi na fronti kod Torecka ne prestaju.

– Agresor je dosta aktivan na pravcu Torek u Donjeckoj oblasti. Izveli su 18 napada i poduprli svoje akcije zračnim napadima – objavilo je zapovjedništvo ukrajinske vojske.

Vojni blogeri na Telegramu dijele video ruskog vojnika koji diže u zrak kuću u predgrađu New Yorka s pripadnicima Oružanih snaga Ukrajine. Na snimci se vidi kako se vojnik iz Devete brigade prikrada kući u koju su se navodno sklonili pripadnici Oružanih snaga Ukrajine koje je prije toga dovezao “Bradley”.

Prema ruskim blogerima, vojnik je kroz prozor bacio protutenkovsku minu TM-62 koja ima osam kilograma eksploziva. Odjeknula je snažna eksplozija i raznijela cijelu kuću.

– Vojnik Oružanih snaga Rusije nije uspio proći bez posljedica nakon što je bacio minu u kuću. Od blizine eksplozije dobio je potres mozga – prenosi Operacija Z.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here