Home Mozaik Joksimovićev sin napadnut u centru Beograda: Njih 30 mu prijetilo i napalo...

Joksimovićev sin napadnut u centru Beograda: Njih 30 mu prijetilo i napalo ga palicama!

145
0

Glumac Saša Joksimović, brat pjevača Željka Joksimovića, ima trinaestogodišnjeg sina Iliju, koji se našao u situaciji da ga njegov vršnjak tražio novac, a potom prijeti metalnom šipkom.

Naime, sve se dogodilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kojem glumac živi s obitelji. Sašin sin požalio se na događanja u parku i nasilje koje trpi od svojih vršnjaka, a Joksimović je odlučio intervenirati i potražiti dječaka koji je maltretirao njegovog sina i njegove prijatelje.

– Jedno pitanje koje moj sin često igra s prijateljima u Čuburačkom parku. Prije sedam dana napao ga je jedan Rom, klinac, koji mu je prijetio da će ga tući “bokserom”… I odmah sam otišao u Čuburac i zatekao malog Roma s drugim malim Romima. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem, sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više tako šaliti. To je to, Čuburac je opet prijeto danas, moj sin s prijateljima u parku i mali Rom sa još 30 prijatelja, prijetio, tražio novac, opet bokser, metalne palice… Sin i prijatelji su otišli iz parka, ali on je bio prvi koji je Rom pratio s metalnim šipkama neko vrijeme. Sad nisam rasist, znam dosta Roma, ali ovi su problematični. Mogu li opet otići u park, ošamariti, rastjerati bandu ili je to protuzakonito? Što učiniti? – napisao je Joksimović, a komentari su bili podijeljeni.

Podsjetimo, komentari kada dođe do svađa među djecom su podijeljeni, dok neki smatraju da djeca to trebaju rješavati među sobom i da se roditelji ne miješaju, neki ipak smatraju da roditelji moraju reagirati jer to obično preraste u nešto grublje i nasilnije, a onda je uglavnom prekasno za reagiranje.

Previous article‘Slanje višecijevnih bacača raketa moglo bi biti prekretnica rata’
Next articleNovinarka iz Kijeva: Rusi žele proglasiti pobjedu, ovo im je strategija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here