Home Vijesti Jovanović: Barišićevo uhićenje dokaz da je HDZ kriminalna organizacija

Jovanović: Barišićevo uhićenje dokaz da je HDZ kriminalna organizacija

917
4

Predsjednik Nacionalnog vijeća za praćenje Strategije suzbijanja korupcije Željko Jovanović izjavio je danas da na uhićenje ravnatelja Carine i bivšeg rizničara HDZ-a Mladena Barišića gleda kao na potvrdu njegove teze je vrh HDZ-a kriminalna organizacija – Uhićenje Mladena Barišića potvrda je SDP-ove teza o vrhu HDZ-a kao piramidi kriminalne organizacije koja je iskoristila državne tvrtke kao bankomat kojim je financirala osobne i stranačke interese, izjavio je Jovanović novinarima u Hrvatskom saboru.

Mladen Barišić uhićen je jutros u Zagrebu pod sumnjom u povezanost u aferi Fimi medija.

4 COMMENTS

  1. e pa druže Jovanoviću pretjerao si u jednostranosti. Da imaš imalo karaktera raščistio bi kriminalnu organizaciju prvo u svojoj kući u Rijeci. Da si imalo objektivan rekao bi javno da gotovo isto se događa i u gradskoj upravi

  2. Da si imalo pošten objanio bi po čijem je nalogu tužitelj u Rijeci držao spise o Tržnici u ladici dok nije nastupila zastara i da li je sudstvo u Rijeci neovisno i tko ga drži pod kontrolom.Po presudi za Riječku banku i po još nekim presudama mišljenja sam a je čvrsto u rukama vaše stranke gosp. Jovanoviću.To i slijepac može vidjeti,a što se tiče kriminala ne zaostajete ni lipe za HDZ-om samo ladice vas spašavaju.

  3. Ono što je HDZ već dvadeset godina na razini države (osim one četiri kad je prepustio SDP-u da malo omasti brk) to je SDP na razini Rijeke.Lopovi i jedni i drugi.Jovanović galami nebi li stekao popularnost među riječanima,ovako” mlad i neiskvaren” nadajući se da je on slijedeći SDP gradonačelnik.E pa Jovo prošla su ta vremena,Rijeka je spremna za promjene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here