Home Vijesti Jovanović: Bedastoće Vesne Buterin

Jovanović: Bedastoće Vesne Buterin

1112
6

Na kritike upućene SDP-u saborske zastupnice Vesne Buterin koja je SDP-ovce nazvala onima koji kritiziraju, a ništa ne rade, a najglasnijeg Željka Jovanovića prozvala da umjesto nečujnog Milanovića potiho preuzima stranku, odgovorio je prozvani SDP-ov saborski zastupnik.

– Bedastoća Vesne Buterin. Za razliku od HDZ-a, gdje se ne smije misliti svojom glavom ili govoriti drugačije nego što misli Velika Učiteljica Jaca, SDP je demokratska stranka u kojoj se tajno ne snimaju sjednice, a svi saborski zastupnici, poput mene, imaju slobodu u istupima. To još jednom pokazuje da nisu sve stranke iste i da je SDP svjetlosne godine ispred HDZ-a kada je riječ o demokratskoj proceduri. Zato će SDP sa Zoranom Milanovićem pobijediti HDZ sa Jadrankom Kosor. Divljenje načinom vođenja stranke na Sanader – Kosor način prepuštam predsjednici trećeg B razreda Vesni Buterin i ostalima iz čopora HDZ mladeži koji su ‘volontirali’ za pola milijuna kuna iz crnih fondova’, komentirao je Željko Jovanović za tportal njezine sumnje.

6 COMMENTS

  1. Jovanović je već sada, dok je u oporbi glasniji nego Linić dok je bio na vlasti.
    Kakav li će tek biti dođe li SDP stvarno na vlast?

  2. Bahatost,arogancija,netrpeljivost prema drugima,umišljenost,licemjernost,neznanje samo su neke od odlika DRUGA JOVANOVIĆA.

  3. Živio drug Jovanović! Da je bar više takvih! Uzalud vam naručeni komentari luzeri!

  4. gdine Jovanoviću? Na koji način i GDJE isplaćujete igrače Rukometnog Kluba Zamet???

  5. Sve je to krasno. I Buterin i Jovanović trebali bi biti zastupnici Rijeke u ovom jadnom, prejadnom Saboru. Oni su zastupnici svojih stranaka a ne ovog Grada. Sram ih bilo. Posebno Jovanovića (jer Buterinku ni ne vidimo) jer non stop svima popuje i ponaša se kao da je nešto napravio. Možda za svoju stranku. Ali…što je za Rijeku napravio Jovanović? NIŠTA! Kao ni njegova stranka. Dosta je bilo…

  6. treba tu doktorsku mafiju potjerat iz politike, nigdje se doktori i lječnici ne bave politikom nego kod nas. korupcionaški LOBBY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here