Home Vijesti Jovanović: Izbori u rujnu, Sanader u Hrvatskoj – odmah

Jovanović: Izbori u rujnu, Sanader u Hrvatskoj – odmah

846
9

Izbori krajem rujna, a izručenje Sanadera Hrvatskoj – odmah, zahtjevi su SDP-ovih zastupnika u Saboru RH Željka Jovanovića i Luke Denone s današnje konferencije za novinare. Nakon godinu dana lutanja na putu za put iz recesije, Jadranka Kosor je sada izgubila i ključ vrata za izlazak iz krize, pa svojim bezglavim jurenjem po Hrvatskoj samo traži ključ ostanka u premijerskoj fotelji, rekao je Jovanović, optužujući premijerku za širenje lažnog optimizma i obmanjivanje građana o izlasku iz krize.

SDP traži hitno izručenje bivšeg premijera kako bi se provelo pravedno suđenje koje će razriješiti hrvatsku korupcijsku hobotnicu sa Sanaderom na čelu. U Hrvatskoj ima hrpa osumnjičenika, rekao je Denona, a nama trebaju pravomoćne presude temeljem kojih će se moći vratiti ono što je opljačkano od naroda. (Radio Rijeka)

9 COMMENTS

 1. Ti si pravi za komentiranje. nabij si zvijezdu petokraku na čelo i pleši Kozaračko kolo.

 2. Ali zaista, kako Jovanović može pričati o drugima, a kukolje u SDP-u ne vidi…
  Šta će tek biti ako se dočepa vlasti..taj će biti bahatiji od Sanadera i Berlusconija na entu potenciju!

 3. manje zlo? sjebali su Rijeku do jaja, svaki 15 građanin se hrani u javnoj kuhinji, a posao možeš dobiti jedino preko SDP-a .

 4. Izjavio je Jovanović i da HDZ treba platiti za Sanaderove pronevjere. Super!!! To sigurno znači i da će on i njegovi patroni platiti svu štetu Gradu Rijeci koju su počinili u proteklih 20 godina. Je li to stečaj SDP-a pred vratima? Kada će progovoriti o sebi, a ne samo njurgati o drugima dok se grad raspada po šavovima. Na ulazu u grad treba postaviti spomen ploču “OVDJE JE NEKAD BIO GRAD RIJEKA”.
  A onda je došao SDP…

 5. Neka Jovanović objasni zašto prikriva SDP-ov kriminal u Rijeci. Ako je moralna osoba neka sam pokrene akciju otkrivanja mita i korupcije u vlastitim redovima. Tek tada će postati barem malo vjerodostojan.

 6. Grad RIjeka? Torpedo, Hartera, Rikard Benčić, Vulkan, Brodokomerc, Brodomaterijal, Elektromaterijal, usudio bi se u “ovaj koš” staviti i Croatia Line (premda se radilo o HDZ-ovskom kadru, ali uz pomoć “fijumana”).
  Rijeka postaje šoping centar, a Trst i Palmanova su nam tako blizu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here