Home Mozaik Kad Rina pere prozore…

Kad Rina pere prozore…

1774
0

Rina je izgubila okladu s Ljubićem pa je, umjesto da divani po cijele dane, morala oprati prozore i ogledala u kući. Dosljedna sebi, Rina i čišćenje kuće obavlja na svojstven način – zavodljivo. Svaki petak stanari prije emisije uživo moraju pospremiti kuću, što uključuje i njima mrzak posao – pranje prozora. Obično gazdarica Rina za to izabere stanare koje najmanje voli, no kako su Luce i Marko morali pakirati kofere, a Rina je izgubila okladu s Ljubićem ‘Tko bolje priča engleski’, bila je primorana sama se prihvatiti nezahvalnog posla.

Rina, naravno, nije šutke primila zapovijed. Najprije se požalila Valeriji kako je neviđeno da gazdarica mora obavljati kućanske poslove: ‘Ma tko je to vidio, u p… m.., da jedna gazdarica pere prozore?’, no ubrzo se ipak latila krpe.

Sve što Rina radi u najmanju je ruku osebujno. Za čišćenje je obukla vruću kratku haljinicu s izazovnim dekolteom u rozoj boji kako bi se slagala s krpama za pranje. Popela se na kauč i zabava je počela.

Naša se Blonda, naravno, puno više gledala u staklo nego što ga je čistila. Svaki pokret krpom bio je popraćen s dva kružna okreta guzom i tri zamaha kosom. Kako joj je BB puštao drage pjesme, na svaki bi se refren Rina zaljubljeno gledala u ogledalo i pjevala.

Rina ne zaboravlja da je kamere snimaju i za njih se posebno namješta, pa je tako bilo i ovaj put. (tekst i foto: tportal)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here