Home Vijesti Kada je čuo tko ga zove, Modrić je ostao u šoku. Evo...

Kada je čuo tko ga zove, Modrić je ostao u šoku. Evo kakvu je ponudu odbio!

108
0

Turski drugoligaš Eyüpspor pokušao je dovesti Luku Modrića, otkriva Sporx. Turci tvrde da je gazda istanbulskog Eyüpspora telefonski kontaktirao Modrića prije nekoliko dana.

Modrić ugovor s Realom ima do kraja sezone i već u srpnju može napustiti Madrid bez odštete. Priliku u takvoj situaciji vidio je Murat Özkaya, prvi čovjek Eyüpspora, kluba u kojem je kapetan i najveća zvijezda Ryan Babel, nekadašnji nogometaš Liverpoola.
“Özkaya je telefonski razgovarao s Modrićem koji već deset godina igra u Realu. Özkaya je Modriću predstavio sve o projektu Eyüpspora i planovima kluba. Modrić ponudu nije ni razmatrao”, piše turski Sporx.

Eyüpspor je turski drugoligaš koji je trenutačno vodeća momčad lige s velikom ambicijom da uđe među elitu. S druge strane, Modrićeva želja je završiti karijeru u Realu pa je objasnio Özkayi da nije zainteresiran za transfer.

Özkaya je nedavno izjavio da mu je dovođenje Modrića u Istanbul najveći san. Maštao je i o Cristianu Ronaldu, ali je bio svjestan da za transfer portugalskog nogometaša njegov klub nema dovoljno novca.

Previous article‘Lauc je znanstvenike i liječnike usporedio s nacistima’
Next articleHrvati u Zambiji mogu se braniti sa slobode, određena jamčevina!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here