Home Mozaik Kadirov šalje tri maloljetna sina u rat: Ne šalim se, vrijeme je...

Kadirov šalje tri maloljetna sina u rat: Ne šalim se, vrijeme je da se dokažu u borbi

197
0

Ruska novinska agencija RIA Novosti javlja da je čečenski čelnik i saveznik Vladimira Putina Ramzan Kadirov rekao da njegova tri maloljetna sina idu u borbu u Ukrajinu.

“Maloljetnost ne bi trebala ometati obuku branitelja naše domovine. Akhmat, Eli i Adam imaju 16, 15 i 14 godina. Ali njihova vojna obuka počela je davno, gotovo od malih nogu. I ne šalim se. Došlo je vrijeme da se pokažu u pravoj borbi, a njihovu želju samo pozdravljam. Uskoro će izaći na prvu crtu i bit će na najtežim dionicama”, objavio je Kadirov.

Kadirov je jučer kritizirao povlačenje ruskih snaga iz Limana.

Na svom Telegram kanalu objavio je da ruske snage “nisu dobile sve potrebne podatke i zalihe streljiva” te okrivio zapovjednika Središnjeg vojnog distrikta Aleksandra Lapina optuživši ga da je premjestio svoj stožer u Starobilsk, koji je “100 kilometara od svojih podređenih”, dodavši da se “sakrio u Luhansku”.

“Nije sramota što je Lapin osrednji zapovjednik, nego činjenica da ga čuvaju zapovjednici iz Glavnog stožera”, objavio je Kadirov dodajući kako “nema mjesta nepotizmu u vojsci, naročito u teškim vremenima”.

Previous articleBaka Prase stigao u policijsku stanicu: Pokazivao srednji prst i vrijeđao Željka Mitrovića
Next articleRadio Korzo na vrhu slušanosti Rijeke i okolice i u trećem kvartalu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here