Home Mozaik Kako je Tito vodio ljubav na javnom mjestu sa zgodnom plavušom; “Bio...

Kako je Tito vodio ljubav na javnom mjestu sa zgodnom plavušom; “Bio je sjajan”

885
0

Samo se odjenuo, dao mi 300 dolara i izašao. Bio je sjajan, jer poslije njih nisam morao ništa počistiti, rekao je taksist, prenosi Jutarnji

Tito Ortiz, nekadašnji prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, zbog jedne se škakljive situacije svojevremeno našao u središtu pozornosti američkih medija. Krivac za to je jedan taksist!

Umirovljeni taksist iz Kalifornije javno je ispričao detalje jedne vožnje koju je imao. Bila je riječ upravo o Titu, koji se na zadnjem sjedištu njegova automobila prepustio intimnom činu s djevojkom.

“Prvo pitanje koje mi postavljaju je o tome jesam li vozio poznate ličnosti u taksiju i jesu li vodile ljubav u njemu. Odgovor je ‘da‘ i ispričat ću vam priču koja uključuje i jedno i drugo. Nisam neki poznavatelj MMA. ali sam prepoznao Tita Ortiza kada je ušao u moj taksi. Najviše zbog toga što živi u Huntington Beachu i što je poznat po tome što daje dobre napojnice. Ušao je s raskošnom plavušom u oskudnoj bijeloj haljini i ogromnim umjetnim grudima. Išli su prema hotelu u Hollywoodu. Zbog gužve u prometu do tamo smo putovali sat i pol vremena. Nismo još ni izašli na autocestu, a njih su dvoje krenuli voditi ljubav. Biti taksist je čudna stvar, jer te gledaju kao roba. Ljudi nekad pitaju mogu li imati intimni odnos, a nekad samo to naprave. Ortiz je bio ljubazan kad je ušao u taksi, ali nije ništa pitao.

Umjetne plavuše nisu moj tip, ali ova je baš bila lijepa. Da sam na njegovu mjestu, ja bih posao završio za pet sekundi. Ali ne i Tito. Nikada nisam vidio takvu izdržljivost, s obzirom na to da nije stajao 90 minuta. Nije ni ‘završio posoa‘ kada sam im rekao da smo blizu hotela. Samo se odjenuo, dao mi 300 dolara i izašao. Bio je sjajan, jer poslije njih nisam morao ništa počistiti”, napisao je javno taksist.

Riječ je navodno o Amber Nichole Miller s kojom je Ortiz danas u braku.

Previous articleĆirin oproštajni intervju kod Stanića: Sebe optužujem što nismo bili prvaci svijeta (VIDEO)
Next articleSelena Gomez oglasila se nakon drame s Hailey Bieber: ‘Svima želim dobro’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here