Home Mozaik Kako se pravi šunka: ovaj video je pogledan 8 milijuna puta, ljudi...

Kako se pravi šunka: ovaj video je pogledan 8 milijuna puta, ljudi su zgroženi

194
0

Na snimci se vidi kako tvornički radnik struže ružičastu tvar u žutu posudu, koja se zatim ostavlja da se osuši i izravna.

Nakon toga jela se stavljaju u pećnicu i dobivaju smeđu i hrskavu boju. Nakon toga stroj ih razrezuje i otkriva ružičastu unutrašnjost.

Ovom tehnikom izrađuju se šnite šunke od mehanički dobivenog mesa. Objašnjavajući proizvodni proces, dijetetičar Kerry Ruxton je primijetio: “Svi mali komadići koji ostanu na kosti bit će očišćeni vodom pod visokim pritiskom. Kada je u pitanju rolana šunka, mnogi je vide kao bolji izbor u sirovom stanju. Međutim, ključno je razumjeti da je meso u roladi šunke često mješavina različitih životinja.”

Imajući to na umu, Ruxton predlaže pojedincima da ulažu u najkvalitetnije meso koje si mogu priuštiti i umjerenu potrošnju.

Previous articleDodatna pouka stravične nesreće u Srbiji, zbog vožnje u kontra smjeru: otpisujemo dizelaše, koji su najsigurniji!
Next articleUvrnute sklonosti bodibildera koje su potresle internet: oženio lutku, a zadovoljava se na bizaran način (video)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here