Home Sport Kamera ulovila razgovor Modrića i Vasqueza na klupi. Evo o čemu su...

Kamera ulovila razgovor Modrića i Vasqueza na klupi. Evo o čemu su pričali

77
0

Španjolski mediji danas su objavili transkript razgovora Luke Modrića i Lucasa Vasqueza. Razgovor su tijekom utakmice finala Kupa Kralja između Reala i Osasune ulovile kamere TV prijenosa, a danas se španjolskim medijima raširio transkript koji otkriva o čemu je dvojac razgovarao.

Tema razgovora, za kojeg je odmah u prijenosu bilo jasno da je Vasqueza ostavio u nevjerici, bio je Karim Benzema. Iskusni 37-godišnji Hrvat je Vasquezu otkrio kako Benzema na gol protiv Osasune čeka čak devet godina, skoro pa otkako je došao u Real Madrid.

“Devet godina nije zabio gol protiv Osasune”, rekao je Modrić na što mu je Vazquez odgovorio pitanjem “Tko?”. “Karim”, odgovorio je Luka dok je Vasquez u nevjerici ponavljao pitanje “Nije zabio gol?” i dobivao potvrdan odgovor. “Da, da. Devet godina nije zabio Osasuni”, potvrdno je odgovorio hrvatski reprezentativac.

Modrić je bio u pravu. Benzema je zadnji gol protiv Osasune zabio u utakmici Kupa Kralja još 9. siječnja 2014. godine kad je Real slavio s 2:0, a uz Benzemu pogodak je zabio još i već zaboravljeni Jese Rodriguez.

Previous articleNikola se spetljao s konobaricom, za sve doznala žena. Stigla i policija.
Next articlePostaje li se*s bolji s godinama?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here