Home Sport Kanadski izbornik: Zbog izjave da ćemo s*ebati Hrvatsku mi je i žena...

Kanadski izbornik: Zbog izjave da ćemo s*ebati Hrvatsku mi je i žena slala poruku

354
0

Kanadski izbornik John Herdman najavio je na redovitoj press-konferenciji utakmicu protiv Hrvatske koja se igra u drugom kolu skupine F Svjetskog prvenstva 2022. Herdman se tijekom SP-a u Kataru istaknuo izjavom da će njegova momčad “sjebati Hrvatsku”, a protumačio ju je i sada.

“Pred nama je važna utakmica, spremni smo za nju, bit će to pokazatelj što ćemo napraviti na Svjetskom prvenstvu.Hrvatska je susret odluke o svemu što smo radili. Moja izjava? To su mediji istaknuli i napravili od toga veliku priču. Kad vam žena pošalje poruku znate da se nešto događa u medijima. Ipak, ne bih se na to više osvrtao. Puno radimo, imamo jako spremne igrače, to je ono što imam za reći”, istaknuo je.

Nije mu bilo po volji pretjerano tumačiti spomenutu izjavu, no na konferenciji za medije inzistiralo se na njoj. Jedno od pitanje bilo je misli li da je njom motivirao svoje ili hrvatske reprezentativce.

“Čekali smo 36 godina na dolazak na Svjetsko prvenstvo, nema veće motivacije od toga. Pioniri smo, a ja sam taj koji je uvrstio različite obrasce rada, svaki igrač ima svoju posebnost. Mi smo divna priča. Kanada igra s Hrvatskom na svjetskom prvenstvu, imamo protiv sebe Modrića, Kovačića, Livakovića… Bit će to jako teška utakmica i zato je jasno da imamo golem motiv”, rekao je.

“Ne čitaju moji igrači moje izjave, oni moraju znati što je naš cilj. Nakon Belgije u hotelu sam ih podsjetio da imamo još zadataka ispred sebe”, rekao je izbornik čiji je sin tri godine proveo trenirajući u zagrebačkom Dinamu.

“Tri godine sam putovao u Hrvatsku i gledao svoga sina. Vidio sam da je to potpuno drugačija razina nogometa. Način na koji se ondje radi mi je puno pomogao. Hrvatska je oblikovala mnoge svoje igrače iz te škole. Rođen sam u Engleskoj i radio u akademiji, ali u Zagrebu sam došao u kontakt s razinom kakvu dotad nisam vidio. Toliko energije, strasti i znanja”, istaknuo je kanadski izbornik pa zaključio:

“Vjerujemo u sebe, ali Hrvatska ima vrhunsku momčad. Bit će to jako težak test za nas i uzbuđeni smo.”

Previous articleDalić: Nismo dobili poštovanje koje zaslužujemo!
Next articleLoša vijest za Vatrene: Belgijcima se vraća njihova superzvijezda uoči okršaja protiv Hrvatske

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here