Home Vijesti Kanal Ri i HRT odbili objavljivanje spota Zelene stranke ‘Ne u EU’

Kanal Ri i HRT odbili objavljivanje spota Zelene stranke ‘Ne u EU’

768
4

Nakon lokalne televizijske postaje Kanal Ri, i Hrvatska radio televizija – Radio Rijeka tj. pravna služba HRT odbila je emitirati spot Zelene stranke „Ne u EU“ pozivajući se na zakon o elektronskim medijima. U Zelenoj stranci tvrde kako spot nema nikakva stranačka obilježja te da se ne radi o stranačkoj promidžbi već o kampanji istoga tipa kakvu provodi Vlada RH, suprotnog predznaka.

O ovakvim postupcima hrvatske državne radio televizije ZS će obavijestiti i predsjednika RH gosp. Ivu Josipovića prilikom primanja 13. travnja te šefa Delegacije Europske Unije u RH Paula Vandorena.

4 COMMENTS

  1. Vi ovo zovete spot? Prije svega tehnika je čista nula (običan windows movie maker i paint) i najbitnije : ZS nema ni pare da plati reklamu za HRT. Ne kužim kako ih možete uopće ozbiljno shvaćati…

  2. ja o ovakvom jeftinom jahanju na valu fuj populizma koji bi za mandat vise prodao perspektivu buducih generacija kao i o liku i djelu gospodina babica mislim sve naj naj najgore, ali krsenje slobode govora spada u uskracivanje elementarnih prava svakom gradjaninu da sam odluci ciji stav ce prihvatiti i povratak u polustaljinizam iz doba bratstva i jedinstva naroda i narodnosti koja zive u savrsenom skladu (do prviog balvana ili logorske bodljikave zice)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here