Home Vijesti Kandidat za riječkog gradonačelnika Rijeke bio u Trenutku istine, pokazao i tetovažu...

Kandidat za riječkog gradonačelnika Rijeke bio u Trenutku istine, pokazao i tetovažu na penisu

5103
1

Antun Antunović Lino iz Rijeke najavio je kandidaturu za gradonačelnika Rijeke. Kaže da ga je na kandidaturu potaknula ljubav prema gradu te da je vrijeme za buđenje.

Antunovića je hrvatska javnost upoznala prije 11 godina, ali ne kao poličara, nego kao sudionika bizarne emisije Trenutak istine u kojoj su natjecatelji odgovarali na intimna pitanja za određene iznose novca.

Priznao je da ima tetovažu slona na penisu, pokazao je, ali to nije bilo najbizarnije.

Antun Lino Antunović u emisiji je priznao da voli perverzije te da je suprugu prevario više puta nego što može brojati. Priznao je i da je pasionirani kockar, koji je jednom prilikom u malo više od 15 minuta prokockao oko 20.000 eura.

Ostatak emisije iz 2009. bio je posvećen Linovim seksualnim avanturama. Lino je priznao kako ne zna imena svih osoba s kojom je varao suprugu Aliče tijekom braka.

“Slabo pamtim imena”, rekao je, i dodao kako “zna brojati, ali to nije brojao”.

Antunović je priznao da je imao seksualne odnose s ljubavnicama u svom bračnom krevetu, a ne sjeća se koliko je to puta bilo. Priznao je i kako se jedna od njegovih seksualnih partnerica pomokrila po njemu.

Lino je do 50 tisuća kuna došao nakon priznanja da je barem jednom poželio da mu supruga Aliče umre kako bi se mogao oženiti ljubavnicom.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here