Home Vijesti Kaos u programu uživo, gledatelji u šoku: Voditeljice saznale da imaju koronu,...

Kaos u programu uživo, gledatelji u šoku: Voditeljice saznale da imaju koronu, izbačene iz emisije!

151
0

Dvije voditeljice ABC-jevog programa “The View” bile su pozitivne na koronavirus i morali su napustiti program usred emisije.

Ana Navarro i Sunny Hostin, obje potpuno cijepljene, danas su napustile studio nekoliko minuta prije nego što se potpredsjednica SAD-a Kamala Harris trebala pojaviti na intervjuu u studiju.

– Čini se da se ovdje događa nešto čega nisam 100 posto svjestan – rekao je Joey Behar kad je emisija započela novi segment. “Može li me netko obavijestiti o situaciji?”.

– Vas dvije morate izaći na trenutak – rekao je glas izvan kamere Hostinu i Navarru.

Behar je tada bio spreman predstaviti potpredsjednika SAD-a, kada je drugi glas izvan kamere rekao “ne”. Harris bi se u emisiji pojavila na daljinu, iz drugog studija u sjedištu ABC-ja u New Yorku.

Nakon što se serija vratila s reklama, Behar i Sarah Haynes, koji su sjedili s jedne strane polukružnog stola emisije nasuprot Hostinu i Navarru, pomaknuli su se u središte.

Behar je potom publici ispričao što se dogodilo.

– Budući da će to svakog trenutka biti glavna vijest, dogodilo se da su Sani i Ana po svemu sudeći oboje pozitivni na covid – rekao je Behar.

– Koliko god se trudili, ovakve stvari se događaju, vjerojatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro jer su oboje potpuno cijepljene – dodala je.

Previous articleGrobari provocirali Delije: Vodi vas Duško ustaša
Next articleMisteriozan odnos Modrića i Mandžukića: Četiri godine nisu razgovarali, a sve zbog jedne jedine rečenice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here