Home Najnovije Karoglan uoči Osijeka: Prolazimo teško razdoblje 

Karoglan uoči Osijeka: Prolazimo teško razdoblje 

93
0
Mislav Karoglan

Hajduk Split se suočava s ključnom utakmicom u lovu na naslov prvaka, putujući u Osijek kako bi se suprotstavio uzbudljivom domaćinu. S tri boda u fokusu, Hajduk se natječe s Rijekom i Dinamom u oštroj borbi za titulu prvaka. Trener Mislav Karoglan dijeli svoje analize i očekivanja uoči ovog ključnog susreta.

Izjava trenera Karoglana:

Trener Karoglan ističe važnost svakog bodovanja u trenutačnom natjecanju, naglašavajući da je nemoguće pobijediti sve u ovom dugotrajnom maratonu. Unatoč porazu od izravnog konkurenta, Karoglan vjeruje u izdržljivost svoje momčadi i ističe da su održali sastanak na kojem su detektirane ključne točke za poboljšanje.

Odluka o Kaliniću i podrška Livaji

Trener odgovara na pitanje o statusu igrača Kalinića, najavljujući njegovu potencijalnu ulogu u utakmici. Također, najavljuje Livaju kao podršku u Osijeku, zadržavajući tajnu o tome tko će biti kapetan.

Utjecaj prošlog poraza na momčad

Karoglan ističe da momčad nije obeshrabrena porazom te da su iskusni s prekaljenim internacionalcima. Svi zajedno dijele prvo mjesto, a trener poziva na povratak duhu koji karakterizira Hajduk.

Imperativ pobjede i povratak igrača

Trener naglašava da je uvijek imperativ pobjeda kada ste trener Hajduka, ali ističe da ništa nije sudbonosno. Povratak ozlijeđenih i suspenzijama izvan igre igrača označava povratak jačem Hajduku.

Pred utakmicom protiv Osijeka, Hajduk ulazi u ključni trenutak sezone. Trener Karoglan iznosi planove i očekivanja, a navijači s nestrpljenjem očekuju ishod utakmice koja bi mogla značiti veliki korak prema ostvarenju naslova prvaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here