Home Vijesti ​Kazneno prijavljen zbog zlouporabe droge i krivotvorenja registarskih oznaka BMW-a

​Kazneno prijavljen zbog zlouporabe droge i krivotvorenja registarskih oznaka BMW-a

86
0

Pretragom doma i vozila 35-godišnjaka pronađena droga, ali i vozilo BMW s nepripadajućim registarskim oznakama, piše u priopćenju MUP-a

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje te kazneno prijavili 35-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje u zlouporabu droge.

U okviru kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, provedena je pretraga doma i drugih prostorija te tri osobna vozila kojima se 35-godišnjak koristi na širem riječkom području.

Tom prilikom je pronađeno 151,4 grama droge amfetamin, tzv. speed, 5,4 grama droge marihuana, 13 komada droge MDM, težine oko 18 grama, zatim 22,8 grama praškaste materije bijele boje za sada neutvrđenog kemijskog sastava, ali i jedna precizna digitalna vaga, novac i drugi predmeti koje se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Policija ga sumnjiči da je spomenutu drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje, a osim toga provjerom jednog od navedenih osobnih vozila, inače marke BMW, otkriveno je kako se na njemu nalaze nepripadajuće registarske oznake. Vozilo mu je radi toga oduzeto i predano Carinskoj upravi na daljnje postupanje iz njihove nadležnosti.

Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te krivotvorenje isprava, 35-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Uz to je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o prebivalištu jer nema regulirano boravište.

Previous articleRusija objavila u kojem slučaju bi se Bjelorusija mogla uključiti u rat
Next articleMuž Srpkinje koja je nestala u SAD-u je već 2014. prijetio ubojstvom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here