Home Vijesti KBC RIJEKA: Haller smijenjen, novi ravnatelj Štimac!

KBC RIJEKA: Haller smijenjen, novi ravnatelj Štimac!

309
2
haller
Herman Haller

Zbog loših poslovnih rezultata, ministar zdravlja prim. Siniša Varga smijenio je sanacijske upravitelje svih pet Kliničkih bolničkih centara u zemlji, doznaje Večernji list.

To znači da će bez dugogodišnjeg ravnatelja dr. Hermana Hallera ostati i riječka bolnica kojom će upravljati dr. Davor Štimac, dosadašnji predstojnik klinike za internu medicinu. Vječiti ravnatelj KBC Rijeka Herman Haller uspješno je godinama ‘preživljavao’ i HDZ-ove i SDP-ove ministre, a posljednji puta ga je početkom prošle godine spašavao riječki gradonačelnik Vojko Obersnel svojim stranačkim utjecajem nakon što su ga pokušali smijeniti tadašnji ministar zdravlja Rajko Ostojić i PGŽ župan Zlatko Komadina.

Potvrda ”Varginih ravnatelja” očekuje se na idućoj sjednici Vlade u četvrtak, a ono što je sigurno jest da je smjena glavnih ljudi najvećih bolnica u zemlji tek početak čistke upravljačkih kadrova koje je ministar Varga najavio.

Previous articleGigante Dešković: Zašto Hrvatska propada?
Next articleKamion zakačio djevojku u kolicima!

2 COMMENTS

  1. Trebalo je i ranije to u Rijeci učiniti.Gospodin se bolje snalazio u upravljanju gradjevinskim radovima na bolničkim objektima nego u samim bolničkim poslovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here