Home Vijesti Kćer veganka prijetila smrću majci jer je pripremila meso; osuđena je

Kćer veganka prijetila smrću majci jer je pripremila meso; osuđena je

32
0

Povod prijetnje bila je obiteljska svađa oko različitih dijeta: u talijanskom gradu Modeni kći veganka prijetila majci smrću zbog bolonjeza umaka, osuđena na kaznu od 400 eura

47-godišnja veganka prijetila je smrću svojoj 70-godišnjoj majci jer je pripremila bolonjez odnosno talijanski ragù. Žena je bila prisiljena živjeti u domu svojih starih roditelja jer je bila nezaposlena, no taj je suživot doveo do dosta nesuglasica prije svega zbog različitih prehrambenih navika koje su postojale između majke i kćeri: prva je bila u zapravo klasična Talijanka posvećena mesnim delicijama kako što tradicija nalaže, dok je druga bila uvjerena veganka koja nije mogla podnijeti ni miris ragua koji joj je pripremala majka.

Tako je kći poludjela i zaprijetila da će majci zabiti nož u trbuh ako nastavi kuhati takva jela, duboko uvrijeđena krvoprolićem koje je njezina majka učinila pripremajući takve mesne delicije. No, potonja je odlučila reagirati na stalne uvrede i prijetnje svoje kćeri tako što ju je prijavila policiji i danas uvjerena aktivistica za prava životinja snosi posljedice: prema sutkinji Nadii Trifilò, rečenica „sad ću te natjerati da prestaneš. Ako ne prestaneš raditi bolonjez, zabit ću ti nož u trbuh”, nije to bio neki posebno šareni uzvik, već prava prijetnja, pa je osuđena na 400 eura odštete i još 500 eura kazne. Jedno je sigurno, bila veganska jela ili ne, ovoga je puta kći morala platiti vrlo visok račun.

Previous articlePRELET TJEDNA Marije A.Štrajh: Bombe, dvojnici, lopovi i mamini sinovi
Next articleHoće li Erdogan izgubiti izbore? Ovaj čovjek je njegov glavni protivnik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here