Home Sport Kek najavio Zagreb: Zaustaviti negativni niz (VIDEO)

Kek najavio Zagreb: Zaustaviti negativni niz (VIDEO)

1259
0

U četverokutu derbija (Standard, Dinamo, Sevilla, Hajduk) gost Kantride u subotu od 19 sati bit će Zagreb, jedno od najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela sezone i momčad koja je prvu četvrtinu sezone okončala na četvrtom mjestu.
– Nakon dva poraza u službenim utakmicama protiv dobrih suparnika naš jedni cilj i razmišljanje je kako zaustaviti taj negativni trend. Dolazi nam suparnik koji je pravo pozitivno iznenađenje, ali ne zbog broja osvojenih bodova nego načina na koji su ih osvojili. Naš problem je što je otpala Kup utakmica. Na put smo potrošili dosta vremena umjesto da kvalitetno treniramo što nam u ovom trenutku najviše fali kako bi igrači koji su došli počnu igrati kako želimo i da uhvate kompaktnost i linije kretanja koje su bile prepoznatljive kada smo bili u formi – rekao je Matjaž Kek koji protiv Zagreba sigurno neće moći računati na Mirala Samardžića kojeg zbog puknuća mišića očekuje višetjedna stanka i Marina Leovca koji ima tri žuta kartona.
Nakon Standarda i Dinama, kandidat za udarnu momčad ponovo je veznjak Goran Cvijanović.

– Sigurno očekujemo tešku utakmicu, ali želimo preokrenuti na našu stranu. U posljednje dvije utakmice imali smo i dobrih stvari i nadam se da ćemo protiv zagreba prikazati dobru igru, da će nas krenuti realizacija i da ćemo tu sreću okrenuti u našu korist – istaknuo je Cvijanović.

Previous articlePRESSING: Početak pada SDP-a u Rijeci
Next articleLešković i Tomečak u reprezentaciji, otpao Sharbini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here