Home Sport Kek otkrio vraća li se u HNL: Dao sam riječ!

Kek otkrio vraća li se u HNL: Dao sam riječ!

153
0

Matjaž Kek je na korak do plasmana na Euro sa Slovenijom. Slovenija je trenutačno vodeća u skupini H i teoretski joj je dovoljan samo bod protiv Kazahstana za plasman na turnir koji se idućeg ljeta igra u Njemačkoj. Bivši trofejni trener Rijeke dao je intervju za slovensku Nogomaniju, u kojem je pričao o potencijalnom povratku u HNL. Gotovo svaki put kad Hajduk, Dinamo ili Rijeka traže trenere, Kekovo ime je među favoritima.

“Ne mogu reći da mi se ne sviđa interes hrvatskih klubova, ali kad se pojavljujete u medijima, jako je važno kakvu komunikaciju imate sa Savezom. Moja riječ svakako vrijedi više od papira. Dao sam riječ i ni u jednom trenutku nisam razmišljao o odlasku zbog druge ponude. Trenutačno nisam u fokusu klubova, možda sam blizu odlasku u mirovinu”, rekao je Kek, za kojeg su brojni igrači govorili da je strog, ali i najbolji trener s kojim su radili.

“Svaka generacija igrača je drugačija, ali svaka te čini boljim. Rijeka me unaprijedila iako sam došao sa Svjetskog prvenstva. Kao trener moraš izgraditi gard i komunikaciju s igračima. Nisam uvijek bio fer prema svim igračima, netko je morao biti rezerva, ali svi su voljeli ići u banku 15. u mjesecu po premije i nagrade za osvojene naslove. Za mene sve počinje i završava redom, disciplinom i odgovornošću. Pogreške se događaju, neće svi igrači biti zadovoljni, tako je sada i u reprezentaciji. Netko se izgubi iako to javnost možda vidi drugačije”, zaključio je Slovenac.

Previous articleLovci na zmije uhvatili pitona od pet metara za kojeg su mislili da je aligator: ‘Bilo je ludo’
Next articleEnglezi se raspisali o Boletu Balabanu: ‘Ne može se izvući ni da plati dug bivšoj ženi!‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here