Sport

Kek: Uvijek je lijepo pobijediti Hajduka na Poljudu

Kek: Uvijek je lijepo pobijediti Hajduka na Poljudu

foto: nk-rijeka.hr

foto: nk-rijeka.hr

Bila je teška psihička priprema za ovaj derbi. Nakon utakmice s Dinamom bilo je puno negativnosti oko nas. Nismo ušli u utakmicu kako smo željeli, ali promjene i razgovor u svlačionici podigli su ritam i zasluženo smo pobijedili. Imali svoj plan kako otvoriti utakmicu, ali imali smo puno rovitih igrača nakon utakmice s Dinamom. Dobili smo na Poljudu dobrog i angažiranog Hajduka, rekao je Kek, prenosi http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/kek-uvijek-je-lijepo-pobijediti-na-poljudu/117709/

– Igru je zbog ozljede ranije morao napustiti Marin Tomasov. On se ozlijedio na jučerašnjem treningu. Imali smo puno kombinacija jer ni Matei nije mogao odigrati cijelu utakmicu. Morali smo iskombinirati nešto kako bismo držali ritam i radili pritisak na njihovu zadnju liniju. Kod Tomasova je u pitanju aduktor. Vidjet ćemo u tjednu pred nama. Sigurno će sada neko vrijeme biti pod paskom liječničke službe, izvijestio je Kek te se na pitanje domaćega kolege osvrnuo na dosadašnji dio sezone.

– Mi smo sada i teoretski osigurali treće mjesto. Želimo biti tu i smetati. Teško je sada govoriti o cijeloj sezoni. Na kraju ćemo podvući crtu. Imamo 72 boda, bilo je dobrih i loših momenata, ali nismo nikada bili bliže Dinamu. Bilo je utakmice gdje smo morali napraviti više. Kad se sve zbroji, ostat će žal za nekim stvarima koje bi danas ja, ali i igrači, napravili na drugi način, ali takav je sport.

Rijeka je ove sezone prvi put rekla: “Idemo! Napast ćemo!”. A to su reakcije koje mogu ispasti dobro, ali i loše. To je stvorilo pritisak s kojim se moramo znati nositi. Podržavam to jer morali smo izaći iz rupe. Dinamo je dominantan, ali i mi smo tu. Živi smo. Ljudi koji vode klub moraju odrediti kako dalje, ali pokazali smo se ove sezone u drugačijem izdanju. Imali smo ogroman pritisak kakav Rijeka nije još nikada imala. S tim smo se neki put dobro nosili, neki put ne. I da vam iskreno kažem, nije se nama bilo lako umjestiti između Dinama i Hajduka u ove protekle četiri godine. Rijeka je sada druga priča na koju moraš računati, završio je Kek.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard Sessionu

spFebruary 19, 2019

Dario Župarić: Moramo biti zadovoljni remijem

spFebruary 18, 2019

Bišćan: Moramo biti zadovoljni

spFebruary 16, 2019

VIDEO: Bez golova i pobjednika u Jadranskom derbiju!

spFebruary 16, 2019

152. Jadranski derbi

spFebruary 16, 2019

Igor Bišćan uoči Hajduka: Posebna utakmica za nas i naše navijače

spFebruary 15, 2019

Bolnica na Rujevici: Tomečak ozlijedio koljeno, Čolak van stroja mjesec dana!

spFebruary 13, 2019

Uprava NK Rijeke odgovorila Armadi: Ulaznice pojeftinile zbog karnevala

spFebruary 12, 2019

Armada opet udarila na Miškovića, tvrde da ih želi maknuti sa stadiona

spFebruary 11, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.