Home Sport Kek: Zašto moramo igrati 48 sati nakon reprezentacije?

Kek: Zašto moramo igrati 48 sati nakon reprezentacije?

117
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Uoči utakmice 25.kola MAXtv Prve lige, koju u petak u 18 sati u Zagrebu, Rijeka igra protiv Hrvatskog dragovoljca, na konferenciji za novinare obratili su se trener HNK Rijeke Matjaž Kek i igrač Marin Leovac.
– Mi smo trenirali nekoliko dana prilično redovno i očekujem Rijeku koja će imati svoj cilj i svoj veliki motiv da dođe do bodova. Iako je rezultat Hrvatskog dragovoljca iz Zadra veliko upozorenje što nas čeka u Sigetu – rekao je Kek na početku i nastavio:
– U ekipu se nakon suspenzije zbog tri žuta kartona vraća Mujanović. Situacija s Malešom se i dalje ne zna jer je u utakmici s Švicarskom dobio nezgodan udarac, pa vjerojatno neće konkurirati za sastav protiv Hrvatskog dragovoljca. Mitrović je cijeli tjedan bio s reprezentacijom i teško mi je procijeniti njegovo stanje. Iako se pitam zbog čega mi 48 sati nakon utakmice reprezentacije igramo prvenstvenu utakmicu. Marić nije trenirao cijeli tjedan, ali će danas trenirati te ću tek nakon treninga procijeniti njegovo stanje.
Rijeka će, što je također novost, morati umjesto u Kranjčevićevoj, igrati na terenu u Sigetu.
– To je nova lokacija na koju ćemo se morati prilagoditi, ali mi smo profesionalci mi se moramo tako ponašati i tako očekujem da se svi ponašaju.
leo-hd-1394117759.jpg
Igrač Rijeke Marin Leovac, otkako je stigao u Rijeku, odigrao je već tri utakmice u prvenstvu.
– Ovo definitivno neće biti laka utakmica. Morat ćemo dati sto posto od sebe da tamo pobijedimo. Mi jesmo favorit ali utakmice s posljednjim na ljestvici znaju biti jako opasne. Greška bi bila opustiti se jer misliš da u takve utakmice možeš ući nešto lakše.
Posljednji susret protiv Splita igrao je na desnom bočnom.
– Bilo gdje da me trener postavi, ja ću dati sve od sebe. Želim igrati – zaključio je Leovac.

Previous articleTarsatika otkriva tajne
Next article62-godišnjak iz Crikvenice držao nedozvoljeno oružje i streljivo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here