Home Mozaik Kinez goloruk bacao zmije s ceste! Snimka zgrozila korisnike Twittera, a komentari...

Kinez goloruk bacao zmije s ceste! Snimka zgrozila korisnike Twittera, a komentari su urnebesnisni: ‘Kad dođem s posla i rastjeram ženine prijateljice’ (VIDEO)

379
0

Na Twitteru se ovih dana pojavio zanimljiv video na kojem se vidi kako čovjek golim rukama izbacuje zmije s ceste.

Iako se nekima i na sam spomen zmija diže kosa na glavi, sudeći prema videu, Kinez s tim nije imao problema pa je, laganim pokretima i bez gađenja uklanjao brojne zmije koje se se našle uz cestu.

Ljudi oko njega pažljivo su i začuđeno promatrali što čovjek radi, a nisu mu smjeli pomoći, iako je zmija svakako bilo dovoljno, dok su neke od njih bile otrovne. Čovjek je doslovno u najkraćem mogućem roku rasuo zmije po obližnjem grmlju, te nesvjesno postao zvijezda i heroj na društvenim mrežama.

Na Twitteru se video dijeli s popratnim komentarima upućenim ovom svakako hrabrom čovjeku. Neki od njih glase “Ah, kakvo si dobro djelo danas učinio”, dok je bilo duhovitijih poput: “Kad su Kinezi počeli bacati hranu?”, “Kad dođem s posla i rastjeram ženine prijatelje” , “Ja ponedjeljkom ujutro kad odgovaram na mailove kolega”…

U jednom od komentara može se pročitati da je moguće da to nije dobro djelo, već da Kinez pušta zmije iz zatočeništva i kamiona u kojem ih je prevozio.

Previous articleEpidemiolog: Izgleda da se omikron širi brže od delte!
Next articleBez igrača Dinama i Hajduka u momčadi kola!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here