Home Vijesti Knin bruji o napadu dvojice braće iz Srbije na dvije djevojke, njihovog...

Knin bruji o napadu dvojice braće iz Srbije na dvije djevojke, njihovog brata i oca

446
0

Knin danas bruji o sinoćnjem fizičkom napadu na dvije djevojke te njihovog brata i oca.

Dvojica braće, porijeklom iz okolice Knina, koja inače žive u Srbiji, kako nam pričaju Kninjani, jučer u ranim večernjim satima bijelim su Audijem pred ulazom u Knin prepriječila put automobilu u kojem su bile djevojka od 25 i djevojčica od 13 godina te fizički nasrnula na njih.

Dvojica braće su navodno oštetila i retrovizor na automobilu u kojem su Kninjanke bile.

Otac i brat djevojaka otišli u selo gdje borave braća, više osoba ih napalo. Brat djevojaka završio u bolnici
Djevojke su ocu, inače jednom od prvih hrvatskih redarstvenika i aktivnom policajcu, ispričale što se dogodilo. Događaj je prijavljen i policiji, a otac i brat djevojaka potom su otišli u selo nedaleko od Knina u kojem borave dvojica napadača. Više osoba tada je, prepričavaju mještani, fizički napalo oca i brata.

Brat djevojaka završio je s teškim tjelesnim ozljedama u šibenskoj bolnici i danas je pušten kući. Napadnuti su policiji ispričali da ih je također napao otac braće koja žive u Srbiji te da im je zaprijetio pištoljem.

Braća su, neslužbeno doznajemo, inače državljani i Hrvatske i Srbije. S.L i D.L. kasnije su pronađeni i privedeni na razgovor u policiju.

U Kninu se od dijela ljudi može čuti da su ogorčeni jer im se čini da se sve zataškava. No iz policije tvrde da zataškavanja nema.

Glasnogovornik šibensko-kninske policije rekao nam je da je postupanje u tijeku.

“Kriminalističko istraživanje trebalo bi biti gotovo večeras ili najkasnije sutra ujutro i onda ćemo se oglasiti priopćenjem. Trebalo je utvrditi sve činjenice, radi se o događaju koji se dogodio sinoć”, rekao je.

Pojačano prisustvo policije
U Kninu je nakon ovog događaja pojačano prisustvo policije.

Večeras se u selu Erveniku pored Knina, u kojem živi većinski srpsko stanovništvo, održava slava pa će i tamo prisustvo policije biti veće.

Previous articlePetrović: Samo jedna stvar je spriječila Dražena da potpiše za Zvezdu
Next articleUkrajinci blokirali dotok nafte na ruskom naftovodu Družba; mađarski MOL u velikim problemima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here