Home Vijesti Kod GP Rupa pronađen smrtno stradali motociklist, policija otkrila o kome se...

Kod GP Rupa pronađen smrtno stradali motociklist, policija otkrila o kome se radi

768
0

Policijski službenici Policijske postaje Opatija su jučer oko 10,30 sati pronašli 34-godišnjeg slovenskog državljanina koji se prethodnog dana uputio motociklom iz Slovenije u pravcu Opatije, ali nije stigao na odredište.

O nestanku osobe je PU primorsko goranska obaviještena putem međunarodne policijske suradnje nakon čega je, u koordinaciji PP Opatija i JVP Opatija, organizirana pretraga terena od granice prema unutrašnjosti, kojom je uz državnu cestu D8, u blizini graničnog prijelaza Rupa u provaliji uočen motocikl i beživotno tijelo muške osobe. Uvidom u osobne dokumente unesrećenog utvrđeno je da je riječ o navedenom 34-godišnjem slovenskom državljaninu.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da se prometna nesreća dogodila 24. lipnja oko 7,30 sati tako da je vozač motocikla marke BMW, slovenskih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad motociklom te pao u provaliju ispod razine kolnika. Vozač je od siline udarca pao s motocikla i uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Po završetku očevida, tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Rijeka.

Previous articleVedrana Rudan: Blejati ili rikati?
Next articleJuranović pred senzacionalnim transferom. Želi ga španjolski velikan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here