Home Najnovije Kohorta poslala podršku Boysima u Grčkoj i razvila transparent u centru Osijeka

Kohorta poslala podršku Boysima u Grčkoj i razvila transparent u centru Osijeka

396
0
Foto: BBB

Osijekova navijačka skupina Kohorta objavom na društvenim mrežama poslala je podršku Bad Blue Boysima koji su trenutno pritvoreni u Grčkoj nakon velikih nereda s navijačima AEK-a u Ateni. U središtu Osijeka Kohorta je razvila transparent “Kohorta uz BBB”.

“Svi smo upoznati sa situacijom koja se odvija u Grčkoj, plasirane su različite priče, mediji doslovno sotoniziraju dečke koji se trenutno nalaze u Grčkoj. Razno razni mediji serviraju nam laži svakog dana, a nitko se ne pita kako je našim ljudima koji se trenutno nalaze tamo. Nitko nije spomenuo kako je nekoliko Bad Blue Boysa izbodeno, a nitko im nije pružio medicinsku pomoć, nitko nije spomenuo kroz kakve sve torture oni prolaze, a nije ni dokazano da su krivi za smrt Grka”, piše Kohorta.

“Mi nećemo mirno stajati i šutjeti promatrajući ovu situaciju. BBB imaju našu najveću podršku, u istoj situaciji možemo se i mi nekada u budućnosti naći. Moramo probiti medijsku blokadu, ljudima je potrebna svaka pomoć. Molimo sve da podjele ovu objavu da čitava država čuje”, dodali su.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here