Home Najnovije Kohorta poslala podršku Boysima u Grčkoj i razvila transparent u centru Osijeka

Kohorta poslala podršku Boysima u Grčkoj i razvila transparent u centru Osijeka

173
0
Foto: BBB

Osijekova navijačka skupina Kohorta objavom na društvenim mrežama poslala je podršku Bad Blue Boysima koji su trenutno pritvoreni u Grčkoj nakon velikih nereda s navijačima AEK-a u Ateni. U središtu Osijeka Kohorta je razvila transparent “Kohorta uz BBB”.

“Svi smo upoznati sa situacijom koja se odvija u Grčkoj, plasirane su različite priče, mediji doslovno sotoniziraju dečke koji se trenutno nalaze u Grčkoj. Razno razni mediji serviraju nam laži svakog dana, a nitko se ne pita kako je našim ljudima koji se trenutno nalaze tamo. Nitko nije spomenuo kako je nekoliko Bad Blue Boysa izbodeno, a nitko im nije pružio medicinsku pomoć, nitko nije spomenuo kroz kakve sve torture oni prolaze, a nije ni dokazano da su krivi za smrt Grka”, piše Kohorta.

“Mi nećemo mirno stajati i šutjeti promatrajući ovu situaciju. BBB imaju našu najveću podršku, u istoj situaciji možemo se i mi nekada u budućnosti naći. Moramo probiti medijsku blokadu, ljudima je potrebna svaka pomoć. Molimo sve da podjele ovu objavu da čitava država čuje”, dodali su.

Previous articleHrabra Nives Celzijus objavila fotku bez filtera, fanovi šokirani: ‘Ne prepoznajemo te!‘
Next articleSjedio je na wc školjci, a onda ga je nešto uhvatalo za genitalije: Prizor je bio strašan, krvi je bila posvuda (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here